0:4
(0:1)
29. V. Kocian
52. T. Dihel (vl.)
64. F. Rončka
68. V. Kocian
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 16:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina porazila Kylešovice


Branky


29. V. Kocian , 52. T. Dihel (vl.) , 64. F. Rončka , 68. V. Kocian
11

Vřesina vyhrála v Kylešovicích o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina se ujala vedení z rohového kopu

Po dumělým osvětlením se odehrával zápas mezi Kylešovicemi a Vřesinou. Úvod zápasu se nesl v bojovném duchcu, kdy se hrálo prvních asi dvacet minut mezi šestnáctkami obou mužstev. První se zastřeloval Vocetka z Kylešovic, ale mířil dvakrát nad branku. Do první velké šance se dostaly Kylešovice až v 26. minutě, když nejdříve po přiťuknutí Škulavíka Vocetka nastřelil tyčku a odražený míč pak napálil Wzientek z hranice šestnáctky jen do břevna. O dvě minuty později vystřelil Vojtěch Kocián jen vedle tyčky. Do vedení se dostala Vřesina po půlhodině hry, když rohový kop Čecha prodloužil hlavou za záda brankáře Vojtěch Kocián – 0:1. Ve 38. minutě si pak rohový kop zopakoval Čech, ale tentokrát Vojtěch Kocián zamířil lýtkem vedle. V poslední šanci prvního poločasu se objevil po přihrávce Beránka Wzientek, ale s jeho střelou doprostřed brány neměl Lampart problém. 

Kylešovice zlomil druhý gól

Do druhého poločasu vlétly domácí a prvních pět minut mačkali Vřesinu jako citrón. Nejdřive Vavrečka mířil jen doprostřed. Po rohu Vavrečky z voleje pálil Vocetka vedle. Střelu Wzientka pak vyrazil na roh Lampart. V 52. minutě ale Vřesina udeřila, když střelu Vojtěcha Kociána brankář Vlach vyrazil na hlavu Dihela, který balon umístil do vlastní sítě – 0:2. Po hodině hry pak střílel Wzientek jen do míst, kde stál Lampart. O minutu později pak Gruň po výkopu Lamparta z hranice velkého vápna mířil nad. Další branku pak přidali hosté v 64. minutě, když  po nahrávce Vojtěcha Kociána prošel Rončka od poloviny hřiště přes tři hráče až do pokutového území, kde prostřelil zblízka gólmana – 0:3. V 67. minutě po rohu Čecha Mrázek střílel jen nad. Poslední branku pak vsítila hostující letka v 68. minutě, když Vojtěch Kocián poslal míč z přímého kopu kolem špatně postavené zdi k tyči – 0:4. Patnáct minut před koncem se uvolnil Boček, ale neseřídil správně mířidla. Pak se snažili o čestný úspěch domácí. Nejdříve v 78. minutě po nahrávce Vavrečky střílel vedle Skýba. O dvě minuty potději vysunul do vápna Vocetka Wzientka, který z úhlu střílel nad brankářem, který ještě balon vyraziil na roh. Po něm pálil Skýba vedle. V poslední šanci se objevil Wzientek, ale jen dokumentoval zmar domácích, kterým nebylo souzeno vsítit branku. 

 

Vřesina se tak po výhře posunula na deváté místo s 16 body. Kylešovice zůstaly poslední s 1 bodem, ale zápase k dobru proti Stěbořicím.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Nebyli jsme určitě horším soupeřem. Rozdhodl ale druhý gól, který byl vlastní. Pak už si to soupeř zkušeně pohlídal.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase posledního utkání podzimní části jsme opět jak je u nás zvykem hráli v kombinované sestavě a poločas byl velmi hekticky a rychlý. Díky dobře postaveným tyčím jsme jej ale vyhráli 1:0. V druhem poločase jsme si již pohlídali výsledek díky svým zkušenostem. Ke druhému gólu nám pomohla chyba domácí obrany. Děkuji všem fanouškům a hráčům za podzimní čas a doufejme, že se potkáme na jaře.



Sestavy


FK Kylešovice
J. Vlach [-] - P. Adamczyk [-] (78. P. Pusch [-] ) , P. Wzientek [-] , T. Lestly [-] (54. O. Skýba [-] ) , V. Kukla [-] (21. A. Beránek [-] ) , M. Vavrečka [-] (78. A. Kirchner [-] ) , J. Vocetka [-] , F. Kadeřábek [-] , D. Škulavík [-] (33. V. Černohorský [-] ) , T. Dihel [-] , E. Adamczyk [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , V. Čech [-] , T. Mrázek [-] , M. Boháč [-] (18. P. Koval [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] (73. M. Gargoš [-] ) , F. Gruň [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 40. V. Čech , 41. J. Pagáč , 87. O. Kocián .
Hráči zápasu: P. Koval , V. Čech , J. Lampart .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: PRETSCH Adam - NEDĚLA Martin, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

S Kylešovicemi jsme hráli minulé kolo. Je to velice mladé mužstvo, které hrálo velice sympaticky. Pořád se snažili hrát fotbal, i když prohrávali o čtyři branky. Vřesina je zkušený mančaft, který to urve na svou stranu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza