2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Stěbořice


Branky


11

Stěbořice rozhodly dvěma góly po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V derby zápase přivítaly Stěbořice na svém hřišti mužstvo z Dolních Životic. Domácí družina začala vlažněji, a prvních pět minut jí zaskočily Dolní Źivotice dvěma šancemi. Ta první skončila mimo branku. V té druhé po pěti minutách orazítkoval hostujíci Vlček pouze tyčku domácí branky. Pak už domácí hráči začali pomalu přebírat taktovku zápasu a zatlačili hosty před jejich šestnáctku. Hosté od této chvíle vsadily na defenzivní taktiku. Do velké šance se dostal stěbořický středopolař Haas, ale jeho střela z první mu nevyšla a ten správný směr neměla. Po něm selhal ve své příležitosti Jamnický. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Stěbořice daly dvě branky

I ve druhém poločase pokračoval podobný obrázek hry, kdy Stěbořice hrály a hosté se bránili. Pět minut po pauze se vřítil do vápna rychlonohý Kokošek a svou pumelicí vymetl všechny pavouky z hostující branky – 1:0. V 65. minutě pak vyslal dlouhým pasem za obranu Tomáš Dietrich Jamnického, který pojistil gólovou střelou domácím náskok – 2:0. V poslední čtvrthodině pak hosté přeskupili organizaci své hry. Dostali se dokonce do tlaku, ale ten byl spíše platonického rázu. Naopap sedm minut před koncem ještě mohl navýšit výhru domácích Šindelář, ale přímý kop z jeho kopačky skončil na břevnu životické branky. Zápas se pak už je dohrál a domácí si připsali další tři body.

 

Stěbořice ještě příští týden čeká dohrávka s Kylešovicemi. Každopádně skončí po podzimu na druhém místě. Bude záležet na nich jestli bodový zisk bude 28, 29 nebo 31 bodů. Dolní Životice obsadily jedenáctou pozici s 11 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Prvních pět minut bylo z naší strany vlažnější, ale pak jsme se rozjeli a do konce poločasu jsme měli dvě vážnější šance. Herně jsme byli lepší i ve druhém poločase. Hosté ale bránili v deseti lidech, a my jsme se těžko prosazovali. Naštěstí se nám to dvakrát povedlo a my jsme vyhráli.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Hráli jsme defenzivní taktikou, s cílem uhrát slibný výsledek. To se nám do začátku druhé půle dařilo. Pak jsme dostali jedště druhou brankou. V poslední čtvrthodině jsme přeorganizovali hru, dostali se i do tlaku, ale šanci jsme si žádnou nevytvořili.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , D. Burda [-] (46. M. Šeuer [-] ) , R. Kokošek [-] (81. M. Paleta [-] ) , O. Haas [-] (70. M. Dietrich [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , V. Kramný [-] (36. V. Graca [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] (89. P. Fiedler [-] )

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] , J. Leifert [-] , T. Procházka [-] , J. Vlček [-] (81. V. Palyza [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-]

ŽK: 38. V. Mareta .
Hráči zápasu: M. Jamnický - Š. Kramný .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - KANIA Jaroslav, ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra domácích

Místní derby, kdy v obou týmech znám spoustu kluků. Ve Stěbořicích se točí kolem Šeuera, Haase a Dietricha, což jsou velmi zkušení hráči. Takže bude zálěežet jak tito hráči zahrají. Mají kvalitního trenéra, který mi je velmi sympatický. Životice hrají za mě takový líbivější fotbal, akorát mají nestabilní výsledky. Zápas bude vyrovnaný, ale pravděpodobně rozhodně domácí prostředí. Takže tipuji výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích