5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vyhrál o pět branek


Branky


11

Komárov zakončil sezónu výhrou o pět branek nad Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o dvě branky

Komárov přivítal na svém hřišti mužstvo z Těškovic. Komárovu vyšel vstup do utkání, když Chovanec už ve druhé minutě odcentroval do vápna, kde míč skluzem píchl do kasy Solný – 1:0. Po čtvrthodině hry přidali domácí druhou branku, když střela Kreisela z třiceti pěti metrů zaplula křižně do kasy – 2:0. Těškovice mohly hned snížit, ale střela Reka skončila jen na spojnici komárovské branky. V další příležitosti uskočil Matěji Krayzelovi míč v posledním okamžiku. Ve 25. minutě třestný kop kapitána Šenka vyrazil brankáýř Pelc jen na rohový kop. Po jeho zahrání skončila střela Daniela Krayzela nad brankou. Za domácí zahrozil hlavičkou Šubert, ale míč skončil nad bránou. Solný v nadějné pozici pálil pánubohu do oken. 

Komárov přidal další tři branky

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům, ale střela Matěje Krayzela skončila jen rohovým kopem. V 56. minutě se dostal do nadějné šance Vavrečka, který obešel dva domácí obránce, ale při zakončení fauloval domácího brankáře. O minutu později střela Matěje Krayzela skončila mimo tři tyče. Domácí odpověděli hlavičkou, která skončila nad. Na druhé straně zakončil svůj brejk do naruče brankáře Pelce Matěj Krayzel. V 65. minutě střelu Šuberta vyrazil brankář Kříž na roh. V 68. minutě namazal hostující bek Solnému, který pak s přehledem zvýšil na 3:0. O pět minut později skončil rohový kop Chovance na břevnu, míč se odrazil k Novákovi, který jej na zadní tyči zasunul pod břevno – 4:0. V 75. minutě pak odmítl korejci skóre Solnický, když jeho střela skončila vedle. Tři minuty před koncem pak dal Thomas míč jak na zlatém podnose na hranici ofsajdu Solnému, který završil střelou do prázdné branky hattrick – 5:0. V závěru pak hosté zahodili penaltu, která se neměla pískat a hráč který ji kopl míč schválně kopl vedle. V poslední minutě se dostal ještě do šance komárovský Kyjovský, který ze dvou metrů netrefil prázdnou branku. 

 

Komárov přezimuje na šestém místě ze 17 body. Těškovice skončily šesté s 22 body.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Čekal nás těžký soupeř. Víme, že Těškovice hrají dobrý fotbal, ale vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme se ujali vedení 2:0. To nás uklidnilo. Poté už byli hosté lepší, ale bez výraznější šance. Škoda, že jsme do poločasu nepřidali třetí branku, aby to bylo klidnější. Do druhého poločasu jsme chtěli deset minut udržet své vedení, což se povedlo, a posléze jsme dvakrát udeřili, a dorazili je. Výsledek 5:0 je pro hosty krutý, ale dnes se nám povedlo vše, na co jsme sáhli. Konečně jsme se sešli v plné síle na zápas. Ještě bych vyzdvihl fair play soupeře, který v 88. minutě zakopl penaltu, která nebyla. Myslím, že jsme mohli mít na podzim víc bodů. Připadá mi ale, že jsme bohatým brali a chudým dávali. Získali jsme 17 bodů, což je dobrý start do jarní části soutěže. Podle tabulky si myslím, že na jaře to bude boj o sestupové pozice, kterému se budeme chtít celé jaro vyhnout.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Toto utkání nám absolutně herně nevyšlo. Díky inkasovaným rychlým brankám v úvodu utkání jsme se již nedostali do herního tempa. Domácí měli jasně „větší hlad po vítězství“ a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Šubert [-] , D. Solný [-] (83. T. Kyjovský [-] ) , V. Chovanec [-] , M. Hřivnáč [-] , M. Mikšík [-] , M. Vácha [-] (75. L. Kerlin [-] ) , T. Kreisel [-] (80. D. Kubala [-] ) , J. Novák [-] (80. O. Šimeček [-] ) , O. Hanke [-] (72. D. Thomas [-] ) , J. Matoušek [-]

TJ Sokol Těškovice
D. Kříž [-] - D. Krayzel [-] (70. P. Lazecký [-] ) , L. Brož [-] (46. M. Hoza [-] ) , M. Krayzel [-] (80. D. Černý [-] ) , V. Vavrečka [-] , T. Rek [-] (75. D. Sedlák [-] ) , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , P. Jedlička [-] (65. V. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] , O. Strojil [-]

ŽK: 33. L. Brož .
Hráči zápasu: D. Solný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, KYJOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: remíza

Těškovice hrají pěkný kombinační fotbal, šíkovní fotbalisté. Komárov to jsou zkušení fotbalisté v čele s dobrým gólmanem, který je celkem drží, a s útočnou silou, kde se mi líbi oba jejich útočníci. Takže to tady dávám na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích