2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina přetlačila Závadu


Branky


11

Štítina porazila o dvě branky Závadu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

Štítina hostila v sobotu Závadu. A dá se řící, že to byla hra jen na jednu branku, kdy Závada poctivě bránila, a domácí se těžko dobývali do jejich pokutového území. Když už se tam dobyli, tak je vychytal brankář Nguyen, nebo je zastavila branková konstrukce. Už ve 3. minutě vysunul Tomáško Trušinu, který ztroskotal na hostujícím brankáři. Za pět minut střela Trušiny ze dvaceti metrů jen lízla břevno. Závada odpoveděla ve 13. minutě, když po rohovém kopu Švidrnocha, napálil míč z hranice vápna do domácího obránce Kubiš. Pak se asi deset minut hrálo jen ve středu hřiště s mnoha nepřesnosti. Teprve ve 25. minutě se dostával do zakončení Lauček, ale brankář Nguyen mu skokem pood nohy míč odebral. Závada pak pálila slabou střelou Švidrnocha jen do naruče brankáře Vitáska. Ve 28. minutě pak Gattnar nastřelil jen boční síť. Do vedení šla Štítina po půlhodině hry, když rohový kop Tomáška se odrazil k Watzlawikovi, jehož střela se od obránce odrazila k Bartuskovi, který míč umístil nechytatelně k tyči – 1:0. Za chvíli napálil tyčku opět Trušiny. Po jeho akci sice domácí dopravili míč do sítě, ale byl pískán ofsajd a branka nebyla uznaná. Pět minut před pauzou Graf těsně minul bránu. Na druhé straně se v závaru v domácím pokutovém území neprosadil Koudelný. Těsně před pauzou stáhl peknou střelu Laučka ze vzduchu brankář Nguyen.

Štítina vedení pojistila

Ve druhé části se Závada dostala jen k jednomu závaru zhruba dvacet minut před koncem. Jinak ohrožovali branku jen domácí. Hned ve 48. minutě přímý kop Tomáška stáhl do rukavic Nguyen. V 56. minutě po roku Laučka chytil střelu Sakmara opět Nguyen. Po hodině hry po přiťuknutí Laučka vatáhl pokus Bartuska na roh výborný Nguyen. Klid do domácích řad přinesla 66. minuta, když míč potáhl k vápnu Trušina, kde ho dal do strany na volného Laučka, který propálil brankáře – 2:0. V 71. minutě po centru zprava orazítkoval břevno hostující branky Sakmar. O minutu později vydláždil Tomáško cestu do vápna pro Sakmara, jenž trefil jen boční tyčku. V 76. minutě našel Lauček v pokutovém území Škrocha, který napálil jen brankáře. V 78. minutě zkusil překvapit Nguyena střelou z boku Kunczik, ale brankář byl u své tyče včas. O minutu později hlavou poslal míč vedle Gattnar. V poslední šanci se objevil po centru Sakmara opět Gattnar, ale míč skončil na břevně a poté se do brankové čáry odrazil do hřiště. Štítína si už pak zaslouženě dokráčela ke třem bodům.

 

Štítina po podzimu skončila na sedmém místě z 20 body. Závada přezimuje ne třináctém s 9 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V posledním kole podzimní části jsme přivítali soupeře ze Závady. Od první minuty jsme udávali tempo hry a šli si jednoznačně pro tři body. Výsledek je pro hosty milosrdný. Krom dvou branek jsme čtyři krát trefili brankovou konstrukci. Nějaké parádni zákroky předvedl hostující gólman. A pár rozjetých zajímavých akcí jsme zvrtali finálnimi příhravkami. První zápis zařídil Bartusek povedenou přízemní střelou k levé tyči. A v 66.min. po akci Trušiny, jenž byl mužem zápasu, upravil výsledek mladý Lauček nechytatelně bombou podél bezmocného Nguyena. Konec podzimu se nám bodově vydařil. Pravda - soupeř byl u nás bez jiskry, nasazení a slaboučký. Děkujeme za body a naše zimní příprava se tak může odvíjet v pohodě s vědomím dostatečného bodového základu pro jarní část sezóny.

TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Domácí byli lepší na míči. Nám chyběla přesná přihrávka. Náš největší problém je, že nám chybí útočníci. Navíc bez tréninku se nedá hrát.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (46. M. Sakmar [-] ) , L. Bartusek [-] (66. P. Škroch [-] ) , M. Harasim [-] , V. Tomáško [-] , F. Graf [-] (46. P. Kunczik [-] ) , V. Watzlavik [-] (62. D. Prokeš [-] ) , M. Lauček [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-]

TJ Sokol Závada
J. Nguyen [-] - M. Krupa [-] , J. Ječmínek [-] , R. Švidrnoch [-] , J. Vitásek [-] , D. Kubiš [-] , D. Vitásek [-] (58. J. Suchánek [-] ) , L. Drahorád [-] , O. Koudelný [-] , M. Sněhota [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 81. M. Sakmar , 87. O. Kurka - 15. M. Sněhota , 30. J. Vitásek .
Hráči zápasu: V. Trušina - J. Nguyen .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra domácích

Štítina u nás hrál asi před dvěma týdny, a herně mě překvapila, takže Štítina i díky domácímu prostředí nad Závadou vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích