EXPERT TIP - 5.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021

Datum kola: 3.10.2020

0

Expertem 5. kola 1.B třídy je Sebastian Linhart, obávaný střelec z týmu TJ Jiskra Plesná! Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Sebastian Linhart

Sebastian je 24letým kanonýrem a důležitým hráčem celku TJ Jiskra Plesná. V posledním utkání proti Silné Lipové se podílel na výhře svého týmu dvěma brankami a Plesná je tak jedním z posledních týmů, který stále čeká na porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Habartov nehraje špatný fotbal, ale nějak se jim nedaří. Chyše jako celek pracují lépe a mají výhodu, že hrají na domácím hřišti na kterém jsou celkem silní. Proti obou soupeřům, už jsme hráli a myslím si, že Chyše bude vítěz dost jim bude hrát do karet domácí hřiště.

Tip experta: 0 17 - 58 - 25 %
Komentář experta:

Bude to vyhrocene malé derby. Bude k vidění emotivní zápas. Oba týmy se umí vyhecovat a v tomto utkání to bude třeba. Myslím že, bude k vidění velký počet žlutých karet a určitě padne i nějaká červená. Myslím si, že to bude vyrovnaný zápas a o konečném výsledku rozhodnou penalty.

Tip experta: 0 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Lipová má teď co napravovat a potřebuje bodovat, aby si udržela třetí místo. Velkou roli bude hrát, kolik hráčů se Lipove vrátí z marodky. Aš má taky kvalitní tým a může se Lipové s přehledem vyrovnat. Ovšem Lipová má vynikajícího gólmana s kterým bude mít Aš problém. K vidění bude bojovný fotbal, ale myslím si, že zápas dopadne nerozhodně a budou rozhodovat penalty.

Tip experta: 2 0 - 8 - 92 %
Komentář experta:

V Chodově jsme si vždycky odvezli 3 body. Velkou roli bude hrát, co nastoupí za kluky. Mají velký výběr hráčů. Bude to určitě bitva, protože Chodov potřebuje akutně bodovat. My určitě nedáme nic zadarmo a budeme chtít vyhrát a potvrdit vítězství na jejich hřišti a dýchat Dvorům na záda. Vsázím na mého kolegu vepředu na Vencu Panušku, že je tam pěkně potrápí a naše obrana jim nic nedovolí. Přeci jenom si chceme udržet šňůru bez prohry a budeme se muset na tento zápas hodně vyhecovat.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Dolnímu Žandovu se tuto sezónu dle výsledků nedaří. Žandov potřebuje nutně body stejně jako Mariánské lázně. Určitě se oba celky o body poperou a nedají jeden druhému nic zadarmo. Věřím, že v tomto utkání bude dominovat Žandov a nechají si tři body doma. Přeci jenom mají lepší tým než Mariánské lázně.

Tip experta: 2 17 - 8 - 75 %
Komentář experta:

Bukovany jsou nováčci a teď mají šanci dotáhnout v malém derby Kr. Poříčí na bodech. Ovšem Poříčí má velký počet hráčů a záleží co budou mít za sestavu. Pokud Poříčí bude v plné síle, Bukovanům nedají žádnou šanci. Bukovany budou mít šanci na vítězství jen, když nebude Poříčí v plné sestavě. Ale myslím, že Poříčí si odveze plný počet bodů.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Oba celky jsou nováčci této soutěže, ale Dvory zatím válcuji každého soupeře, inkasovaly zatím pouhé dvě branky. V tomto případě Dvory vyhrají vysoko nad Křižovatkou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Jan Husák 4
3. Pavel Neumann 3
4. Adam Vála 3
5. Sebastián Linhart 3
6. Miroslav Daněk 3
7. Karel Chovánek 3
8. Jiří Klik 3
9. Marek Tišl 3
10. Petr Chovánek 2
11. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.