2:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S marodkou trápící se Lipová nestačila na Aš


Branky


9. N. Tůma , 47. L. Jačka - 20. Z. Šiler , 44. P. Hyka , 57. D. Draksl , 81. P. Hyka , 83. B. Milata , 90. P. Hyka
12

Dva celky s 12 body se utkaly mezi sebou v rámci 5. kola 1.B třídy Karlovarského kraje. Aš však vstupovala do utkání v relativní pohodě a s na 1.B třídu skoro až neuvěřitelnými sedmi hráči na střídání! Lipovou naopak značně trápí zranění, kdy více než půlka týmu není k dispozici a sestavu tak musí na každý zápas lepit. K utkání tak musel nastoupit i Nicolas Tůma, který nebyl zdaleka fit, ale nemohl nechat své spoluhráče ve štychu. Z pohledu marodky a formy vstupovali do utkání hosté jako mírní favoriti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, hosté otočili

Úvod utkání byl vyrovnaný, ale domácí se brzy dokázali prosadit. Povedlo se jim to v 9. minutě, dlouhý aut ještě prodloužil Petr Bílek a našel již zmiňovaného Nicolase Tůmu, který nechytatelnou hlavičkou, která se ještě odrazila od břevna, poslal míč do brány. Aš trávila postupně více času na míči a na vyrovnání se nečekalo dlouho. Ve 20. minutě došlo k chybě a následné ztrátě míče v domácí záloze, která pramenila v rychlý brejk, jež nedokázal nikdo z domácích zastavit a Zdeněk Šiler srovnal stav utkání na 1:1. Aš byla běhavější a aktivnější a tvořila si více šancí, Lipová však nehodlala pouze bránit a také se snažila tvořit. Další branka přišla v samém závěru utkání a byli to opět hosté, kteří si tak vzali vedení na svou stranu. Ve 44. minutě došlo k dosti nepřehledné situaci v domácím vápně a následný obranný odkop nezamířil ani na polovinu hřiště, ani do autu, ale přímo na kopačky hostujícího hráče, od kterého dostal nahrávku Petr Hyka a ten poslal míč do branky. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Lipové opět došly síly, Aš trestala na konci

Krátce po změně stran se podařilo Lipové, která do druhé půle vstoupila nabuzená a odhodlaná zvrátit výsledek, srovnat stav na 2:2. Ve 47. minutě se o to postaral Lukáš Jačka, který potrestal chybu hostů a špatné vyběhnutí gólmana Lauka. O deset minut později už ale byli hosté opět ve vedení. V 57. minutě zahrávali rohový kop, balón následně chvíli poskakoval ve vápně, až se k němu dostal Daniel Draksl, který se dvakrát nerozmýšlel a poslal míč do brány. Stav 2:3 platil poměrně dlouho, domácí se hnali za vyrovnáním, nebyli ale schopni přetavit svou snahu ve vstřelené branky. Fyzicky náročné draní se dopředu si nakonec vybralo svou daň. Domácím zkrátka docházely síly a hosté se tak pustili do trestání. V 81. minutě zahrávala Aš přímý kop z obrovské dálky, což ovšem nevadilo exekutorovi, kterým byl Petr Hyka, aby se pokusil o přímou střelu na bránu. Prudkou střelou zacílil přímo na gólmana, kterému ale míč propadl mezi nohama a nebude tak mít z této branky úplně čisté svědomí. Hosté vedli 4:2. Na 5:2 dali hosté v 83., kdy k velkolepému sólu natáhl Bryan Milata, kterého nedokázal zastavit nikdo ze snad čtyř protihráčů a zpoza vápna vyslal povedenou střelu k tyči, na kterou byl domácí brankář krátký. Poslední branka v utkání znamenala zkompletovaný hattrick, v 90. minutě se totiž prosadil Petr Hyka a uzavřel tak skóre na 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč domácích): Dnes není bohužel moc co hodnotit. Aš byla lepší, zasloužila si vyhrát. My jsme drželi výsledek 2:3, hnali jsme se za vyrovnáním, ale místo toho soupeř ke konci utkání přidal další tři branky a bylo po zápase. My se jen modlíme, aby se nám vše vrátilo do starých kolejí a z těch osmi lidí, co pravidelně hrají a momentálně nejsou k dispozici vinou zranění, tak aby se alespoň 3-4 vrátili.

TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda (trenér hostů): Na začátku bylo utkání vyrovnané, obdrželi jsme gól po naší chybě, jsem rád, že se nám povedlo otočit výsledek do poločasu. Na začátku druhé půle Lipová vyrovnala, pak jsme ale přidali dva góly a dostali klid na naše kopačky. Myslím že po celou dobu utkání jsme byli lepší. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - L. Jačka [-] , P. Dulovec [-] , T. Balák [-] , M. Voborník [-] , N. Tůma [-] , P. Kubinčan [-] , M. Glazer [-] , J. Luňák [-] , P. Mezera [-] , P. Bílek [-]

TJ Jiskra Aš
D. Lauko [-] - T. Tauc [-] , M. Kohuťár [-] (54. J. Martinovský [-] ) , P. Hyka [-] , A. Šibal [-] (54. B. Milata [-] ) , D. Draksl [-] (85. P. Smáha [-] ) , J. Jarausch [-] , W. Skwierawski [-] (85. F. Jaroš [-] ) , Z. Šiler [-] (79. M. Bořil [-] ) , T. Vojík [-] , J. Brož [-]

ŽK: 81. J. Luňák - 78. P. Hyka .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - LHOTKOVÁ Veronika, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: remíza

Lipová má teď co napravovat a potřebuje bodovat, aby si udržela třetí místo. Velkou roli bude hrát, kolik hráčů se Lipove vrátí z marodky. Aš má taky kvalitní tým a může se Lipové s přehledem vyrovnat. Ovšem Lipová má vynikajícího gólmana s kterým bude mít Aš problém. K vidění bude bojovný fotbal, ale myslím si, že zápas dopadne nerozhodně a budou rozhodovat penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích