2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov si z Chyše odváží bod


Branky


12

Chyše, která měla po šesti kolech 12 bodů, přivítala na svém trávníků tým z Habartova, který měl na svém kontě bodů polovinu. I tak ale nepřijeli Habartovští betonovat a byli odhodlaní sehrát s domácími vyrovnanou partii. Ti však do zápasu vstupovali v roli mírného favorita, obzvláště na domácím hřišti zatím totiž podávali působivé výkony. V příjemném sobotním dopoledni tak bylo na co se těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyši se aktivita vyplatila

Úvod zápasu byl více v režii domácích, oba týmy se však navzájem hlavně oťukávaly a zkoušely, co vše jim soupeř dovolí. Postupem času to však byla Chyše, kdo se ujmul otěží utkání a dirigoval hru. Začala si vytvářet zajímavé šance, mnohdy s nadějným zakončením, všechny však končily nezdarem. Zamíchat kartami mohl pokutový kop! Ten zahrávali Habartovštší po nedovoleném zákroku domácích, ale zůstal neproměněn! A tak to byli přeci jen domácí, kdo se v utkání prosadil jako první. Ve 30. minutě došlo k chybě v komunikaci mezi hostujícím středním záložníkem a gólmanem Rozmahelem a nepochopenou malou domů si našel Miroslav Dorňák, který si s šancí poradil a Chyše vedla 1:0. Za tohoto stavu se oba týmy odebraly do kabin na poločasovou poradu.

Habartovští se také prosadili

I po poločase to byla především Chyše, kdo hýřil aktivitou a pohybem směrem dopředu. Hra se ale značně přitvrdila, hlavně ze strany hostů, a domácím to činilo viditelné problémy. Obranné zákroky byly často až za hranou pravidel, což demonstruje i celkový počet sedmi rozdaných žlutých karet. Ovšem tvrdá hra byla jedním z hlavních příčin, že se Chyši už podruhé skórovat nepodařilo. A naopak hosté se, možná překvapivě, dočkali vyrovnání! V 60. minutě si svou hvězdnou chvilku vybral Václav Tichý, který divákům předvedl parádní individuální akci a kvalitním zakončením srovnal stav utkání na 1:1. Do konce zápasu pak viděli diváci především velké množství podstoupených soubojů a bojovnost na obou stranách, změna skóre se však již nekonala. O tom, kdo uzme druhý bod, tak musely rozhodnout penalty.

Druhý bod nakonec zůstal doma

Pokutové kopy neměly dlouhého trvání, kdy Habartovští doplatili i na trochu těžké nohy, po 90 odběhaných minutách, a ze čtyř pokusů proměnili pouhý jeden. Naopak domácí se nemýlili ani jednou se skóre 4:1 z penalt tak berou druhý bod, který je pro ně do tabulky velmi cenný. Hosté se nakonec musí spokojit s bodem.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Habartov
Artur Radimerský (hráč hostů): Do Chyše jsme jeli s jasným úmyslem bodovat, věděli jsme, že jsou vysoko v tabulce, ale nechtěli jsme odjet s prázdnou. Chyše byla určitě fotbalovější a měla více šancí, myslím však, že my jsme byli odměněni za svou celozápasovou bojovnost a z utkání si tak odvážíme alespoň bod.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] (65. J. Krejčí [-] ) , J. Velek [-] - A. Vála [-] , J. Lavička [-] - D. Michel [-] , M. Dorňák [-] - E. Laurich [-] , M. Bouška [-] , J. Chára [-] , J. Hanzlíček [-]

TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , D. Houdek [-] , M. Janík [-] , M. Tancl [-] , D. Dlábik [-] (46. P. Müller ml. [-] ) , T. Formánek [-] (89. V. Čopák [-] ) , V. Tichý [-] (75. L. Nýdl [-] ) , J. Straka [-] (46. R. Jirgl [-] ) , A. Radimerský [-] (11. P. Müller [-] )

ŽK: 47. J. Velek , 81. E. Laurich , 87. J. Lavička - 14. T. Tamajka , 42. M. Janík , 72. P. Müller ml. , 87. D. Houdek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠKARDA Adam - PESCHEL Filip, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: výhra domácích

Habartov nehraje špatný fotbal, ale nějak se jim nedaří. Chyše jako celek pracují lépe a mají výhodu, že hrají na domácím hřišti na kterém jsou celkem silní. Proti obou soupeřům, už jsme hráli a myslím si, že Chyše bude vítěz dost jim bude hrát do karet domácí hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích