4:1
(1:0)
76. A. Paur
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda se nadále trápí, tentokrát nestačila na Žandov


Branky


12

Dolní Žandov, který se výsledkově začíná herně konečně zvedat a navíc se mu po karetním trestu vrátil kapitán Míra Daněk, na svém hřišti přivítal Lokomotivu Mariánské Lázně, která se zatím trápí a po šesti utkáních měla na kontě jen tři body. Žandovští však na domácím hřišti stále čekali na první výhru, do zápasu šli ale s tím, že dnes přijde. Skvělá divácká kulisa se po celý zápas starala o báječnou atmosféru a fotbalisté jim to atraktivním fotbalem opláceli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl poměrně opatrný a z obou stran bez vyloženějších šancí. Domácím se více dařilo držet míč, ale v prvních deseti minutách to žádnou větší šanci nepřineslo. Gólovka přišla až po čtvrthodině hry, kdy šel z levé strany domácí Lukáš Bátovský na brankáře, ve vápně si zasekl balon před křižujícím obráncem, ale tváří v tvář golmanovi neuspěl. Další šance už patřila hostům. Po závaru ve vápně nejprve odvracel obránce nebezpečný balon z malého vápna a následný pokus vytěsnil Dominik Mašek nad svou branku. Jinak se první poločas odehrával spíše mezi vápny a přiliš šancí k vidění nebylo. Domácí byli aktivnější s míčem, ale hosté dobře bránili. Jediná branka prvního poločasu přišla v 35. minutě, kdy Tomáš Setnička dobře nacentroval a Lukáš Bátovský se skvělou rybičkou prosadil. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Žandov si i přes vyrovnání výhru pojistil

V druhém poločase se už hrál o poznání atraktivnější duel. Ačkoliv je v zápise něco jiného. Nejprve došlo na vyrovnaní. Po nepovedené rozehrávce se hosté zmocnili míče poblíž vápna. Po stříleném centru měl hostující borec na kopačce gól, toho ale fantasticky vychytal Mašek, ovšem na dorážku už neměl nárok a Antonín Paur tak srovnal na 1:1. Tento stav ale příliš dlouho nevydržel. Už za pár minut se totiž kopala penalta. K velké nespokojenosti hostů. Exekuci si vzal na starost Bátovský, a i přesto, že uklouzl, míč do sítě dostal. Tento moment byl asi zlomový pro celý zbytek zápasu. Domácím se poté víc a víc otevírala okénka v hostující obraně a přicházela jedna šance za druhou. Žandov dvakrát během krátké chvíle nastřelil břevno. Zajímavou šanci měl Daněk, který po centru Michala Jakubce zůstal na zadní tyči úplně sám, prázdnou branku ale netrefil. pojišťující gól přidal Michal Jakubec, potom co mu Bátovský připravil míč před prázdnou branku. Hostům se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale k žádné šanci to již nevedlo. Naopak na druhé straně se síť rozvlnila ještě jednou. Po samostatném nájezdu zkompletoval hattrick Bátvoský. Do konce zápasu se již nic dalšího závažného nestalo a Žandov tak doma získal první body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (kapitán domácích): Konečně jsme se na zápas sešli v dobré sestavě. Bohužel výkon tomu příliš neodpovídal. Lokáda byla minimálně v prvním poločase hodně nepříjemný soupeř a nedali nám nic zadarmo. Po penaltě se nám ale podařilo zápas definitivně zlomit. Jen je škoda že se nám z velkého množství šancí nepodařilo vstřelit více branek. Nicméně jsme velice rádi za první tři body na domácí půdě a také chceme poděkovat fanouškům za parádní atmosféru.!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
D. Mašek [-] - J. Kič [-] (46. Š. Kundrát [-] ) , J. Rada [-] (43. T. Hrdonka [-] ) , L. Bátovský [-] (81. D. Kutil [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , P. Tunder [-] , T. Hemmerka [-] , D. Tunder [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Z. Kotoun [-] - P. Ceplecha [-] , M. Gargula [-] , T. Černík [-] , J. Schwertschal [-] , A. Paur [-] (78. L. Baťko [-] ) , P. Šimáček [-] , D. Hrubý [-] (24. P. Černík [-] ) , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , Z. Trešl [-]

Hráči zápasu: P. Tunder , L. Bátovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - VU David, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: výhra domácích

Dolnímu Žandovu se tuto sezónu dle výsledků nedaří. Žandov potřebuje nutně body stejně jako Mariánské lázně. Určitě se oba celky o body poperou a nedají jeden druhému nic zadarmo. Věřím, že v tomto utkání bude dominovat Žandov a nechají si tři body doma. Přeci jenom mají lepší tým než Mariánské lázně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích