3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězdná návštěva pomohla Dvorům k vítězství


Branky


19. J. Nerad , 33. M. Holcman , 51. M. Vedana
12

V Karlových Varech přivítali hráči Dvorů tým z Křižovatky. Divácky velice očekávaný zápas si nenechal ujít Tomáš Řepka, který přišel fandit především domácímu mančaftu, vzal si na starost i slavnostní výkop a s fanoušky se rád vyfotil a podepsal jim, co si zrovna přinesli. I to se podepsalo na skvělé atmosféře, kterou fanoušci během utkání vytvářeli. Dvory zatím soupeře demolují a z šesti utkání mají šest výher, Křižovatka se zatím výsledkově trápí, ač to herně není taková bída, z pěti utkání má však pouze šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci dvě branky

Od prvních okamžiků bylo vidět, tak jako v každém zápase Dvorů, kdo bude na hřišti dirigovat tempo a tvořit hru. Domácí se ujmuli taktovky a tlačili se dopředu, Křižovatka si však na vlastní polovině vytvořila odolnou hráz, skrz kterou se domácí těžko dostávali k zakončení. Vytrvalý nápor se hostům dařilo odrážet a vyčkávali, kdy se domácí dopustí chyby v rozehrávce, která by mohla vést k rychlému brejku. Žádná taková však nepřišla a nakonec se domácím přeci jen podařilo prosadit. Byla to jejich nejúčinnější zbraň, Jaroslav Nerad, který již po několikáté dokázal svou dominanci ve vzduchu a z rohového kopu se prosadil hlavou, domácí vedli 1:0. O další změnu skóre se postaral Michal Holcman, stoper a kapitán domácího mužstva, který si sám prodral cestu z vlastní poloviny až do vápna hostů a krkolomným, avšak efektivním způsobem zakončil svou akci gólově. Více branek v poločase i přes několik vytvořených šancí domácích již nepadlo, ale fanoušci, včetně Tomáš Řepky, museli být s předváděným fotbalem spokojeni.

Dominance domácích přinesla už jen jednu branku

Obraz hry ve druhé půli pokračoval ve stejném duchu, jako v tom prvním, tedy většinovým držením míče na straně domácích a pevné obrany na straně hostů. Tomáš Řepka se podílel na poločasovém proslovu k domácím a přineslo to úspěch, hned v 51. minutě se totiž prosadil Marcel Vedana, který si po velice pohledné kombinaci skvělým způsobem zpracoval balón uvnitř pokutového území a svým zakončením nedal hostujícímu brankáři Toncarovi možnost zasáhnout. Bylo to tak 3:0 pro domácí. Ti pokračovali ve vytváření šancí a snažili se vedení ještě navýšit, Dvory měly přeci jen průměr na zápas šest vstřelených branek. Křižovatka se ovšem bránila urputně, i přes to, že měla sestavu zmítanou karetními tresty a dalšími nešvary, nic nevzdávala a Dvory si na její bojovnosti a obětavosti častokrát vylámaly zuby. A hosté již do konce nedostali ani branku, avšak ani nedali, zápas tedy skončil za stavu 3:0 pro domácí Dvory.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlovy Vary-Dvory
Martin Matějček (manažer domácích): Dnešní zápas byl pro nás speciální díky návštěvě Tomáš Řepky, za což mu musím ještě jednou poděkovat. Kluky z Křižovatky musím pochválit, že i ve slepované sestavě předvedli velice kvalitní, i když především defenzivní výkon a my jsme se na tři branky nadřeli. Měli jsme však i několik vyložených šancí, které kdybychom proměnili, tak mohlo být poměrně brzy po zápase.




Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Pavliš [-] (71. P. Bitman [-] ) , M. Schneider [-] , M. Holcman [-] , J. Prchal [-] - J. Šimků [-] , M. Horváth [-] , M. Hlinka [-] , L. Nekoranec [-] (55. D. Vaník [-] ) - J. Nerad [-] (62. M. Gojkovič [-] ) , M. Vedana [-] -

SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - V. Bláha st. [-] , J. Melničuk [-] , L. Flaksa [-] , J. Rada [-] (71. E. Miko [-] ) , P. Chýle [-] (76. F. Štěřík [-] ) , J. Sova [-] (63. M. Šebesta [-] ) - V. Altman [-] - V. Onduška [-] , M. Utíkal [-] - M. Krhounek [-]

Hráči zápasu: J. Prchal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - SALCMAN Miroslav (N), CHÝLE Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: výhra domácích

Oba celky jsou nováčci této soutěže, ale Dvory zatím válcuji každého soupeře, inkasovaly zatím pouhé dvě branky. V tomto případě Dvory vyhrají vysoko nad Křižovatkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích