3:2
(3:1)
20. T. Roulich (vl.)
83. V. Panuška (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 12:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov těsně poráží Plesnou


Branky


8. O. Frána , 39. T. Kovařík , 43. J. Smolka - 20. T. Roulich (vl.) , 83. V. Panuška (p.)
12

Zápas Davida a Goliáše, neboli druhého s předposledním. Ten byl k vidění v Chodově, když rezerva Spartaku vyzvala hosty z TJ Jiskra Plesná v rámci 5. kola 1.B třídy. Chodovští měli po pěti utkáních pouze jedno vítězství a jeden zápas k dobru, Plesná ze šesti utkání ztratila pouhé dva body. Role outsidera a favorita byla jasná i přes to, že hosté do Chodova přijeli jen s jedním hráčem na střídání. 50 diváků přišlo naposledy na několik týdnů podpořit své týmy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená první půle domácích rozhodla

Do utkání vstoupili za intenzivního větru mnohem aktivněji domácí. Během úvodních desíti minut si vypracovali hned čtyři gólové příležitosti, až ta poslední se ale ujala gólově. V 8. minutě to byl Ondřej Frána, který prošel snad přes celou šestnáctku soupeře a z ostrého úhlu poslal míč po zemi na zadní tyč, kam gólman hostů Šulek (původem hráč) nedosáhl. Plesná se poté herně zvedla a obraz hry se vyrovnal. Na vyrovnání čekali diváci do 20. minuty. Václav Panuška poslal míč z levé strany na bránu a jeho přízemní střelu si do vlastní svatyně srazil hráč a kapitán domácích Tomáš Roulich. Chvilku na to mohli jít hosté dokonce do vedení! Aleš Votruba vyslal krásnou střelu, ale ta skončila pouze na tyči. Další branka padla ve 39. minutě a byli to domácí, kteří si tak vzali zpět vedení. Tomáš Kovařík vyslal prudkou ránu na hostující branku, která zapadla přesně pod břevno a stav byl 2:1. Ještě do poločasu domácí své vedení navýšili, ve 43. minutě se prosadil Jakub Smolka. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Plesná se snažila, ale na body nedosáhla

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a byli rozhodnutí s výsledkem ještě něco udělat. Hrálo se především na polovině Chodovských, ale k zakončení docházelo spíše sporadicky. Nezmar v koncovce a i značná smůla přispívaly k narůstající frustraci hostů. Všechno vygradovalo v 81. a 82. minutě, když hráči Plesné vyjádřili svůj naprostý nesouhlas s několika rozhodnutími hlavního sudího a ten je za urážku rozhodčího poslal předčasně do sprch. První šel Jaromír Štefek, v zápětí ho následoval Petr Schaller. Obě červené byly bez předchozího žlutého napomenutí a je tak otázka, jak dlouhý trest hráči vyfasují. I v devíti lidech se však hostům podařilo snížit a přišlo to hned vzápětí! V 83. minutě se do vápna prodral tahoun hostů Václav Panuška a byl zfaulovaný. Sám se postavil k následné exekuci a nemýlil se, hosté prohrávali již jen o jednu branku. Na víc však již nezbyl čas a domácí tak ubránili těsný náskok a připisují si velice cennou výhru proti Plesné, kteří se vrací domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč hostů): Dnešní utkání s Chodovem jsme si prohráli sami. Nechali jsme se zbytečně rozhodit, v mnoha aspektech zápasu jsme prostě selhali. Ale je to za námi a nám nezbývá než se soustředit na budoucí zápasy. Hned v dalším kole přivítáme nejtěžšího soupeře Dvory, ale doma jsme silní a předem určitě nic nevzdáváme.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
J. Bokšay [-] - T. Roulich [-] , J. Frána [-] , Z. Dolejš [-] (46. M. Kotlár [-] ) , P. Binias [-] , J. Sikora [-] , N. Daňhel [-] (86. Z. Rechtorík [-] ) , T. Kovařík [-] , O. Frána [-] (77. D. Nguyen [-] ) , K. Fröhlich [-] (86. F. R¨ckl [-] ) , J. Smolka [-] (65. D. Šmíd [-] )

TJ Jiskra Plesná
A. Šulek [-] - B. Votruba [-] , O. Paluka [-] , M. Eliáš [-] , J. Štefek [-] - R. Glazer [-] (46. P. Malý [-] ) , P. Schaller [-] , V. Pfortner [-] , A. Votruba [-] - S. Linhart [-] , V. Panuška [-]

ŽK: 52. N. Daňhel , 59. J. Sikora , 66. T. Roulich , 71. T. Kovařík - 44. B. Votruba , 44. V. Pfortner , 57. V. Panuška . ČK: 81. J. Štefek , 82. P. Schaller .
Hráči zápasu: V. Panuška , B. Votruba .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - PACHTOVÁ Michaela, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: výhra hostů

V Chodově jsme si vždycky odvezli 3 body. Velkou roli bude hrát, co nastoupí za kluky. Mají velký výběr hráčů. Bude to určitě bitva, protože Chodov potřebuje akutně bodovat. My určitě nedáme nic zadarmo a budeme chtít vyhrát a potvrdit vítězství na jejich hřišti a dýchat Dvorům na záda. Vsázím na mého kolegu vepředu na Vencu Panušku, že je tam pěkně potrápí a naše obrana jim nic nedovolí. Přeci jenom si chceme udržet šňůru bez prohry a budeme se muset na tento zápas hodně vyhecovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů