0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí vyhrává nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


12

TJ Baník Bukovany, nováček soutěže, který se po neúspěšném vstupu do sezóny zvednul a s devíti body po pěti utkáních se pohyboval v bezpečném středu tabulky s jedním zápasem k dobru, přivítal na svém hřišti rezervu Královského Poříčí, která měla po šesti utkáních bodů 12. Čekal se tedy velice napínavý a především bojovný duel. 50 diváků, maximální možný počet, si naposledy na několik týdnů přišlo vychutnat atmosféru fotbalového zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání, boj o balón a nakonec i branka

První půle začala vzájemným oťukáváním týmů, celky zkoušely, co jim soupeř dovolí, či nedovolí. Od úvodních minut to byl skutečně spíše boj o každý míč, než reklama na útočný fotbal. Domácí hrozili především ze standardních situací, hosté se snažili do šancí prokombinovat, žádné zakončení však nemělo gólové parametry. Chvíli před koncem poločasu se hostům podařilo prolomit bezbrankový stav. Byl to ve 41. minutě Daniel Štrúbel, který se prosadil pěknou střelou a hosté vedli 1:0. Poříčí bylo při chuti a hned další závar mohl přinést další branku. Avšak nestalo se a s těsným jednobrankovým mankem domácích skončil první poločas.

Bukovany nic nevzdávaly

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a byli odhodláni s výsledkem něco udělat. Kvalitně zahrávané standardní situace byly pro hosty neustálou hrozbou. Královské Poříčí se zatáhlo a snažilo se především uhájit těsný náskok, případně využít zaváhání v rozehrávce Bukovan k rychlému brejku. Jedna taková šance se naskytla v 67. minutě, kdy se v obrovské šanci objevil Lukáš Dufek, domácí gólman Balada ho ale vychytal. S blížícím se závěrem utkání byli domácí čím dál aktivnější a hosty tlačili, jak jen mohli. Vypracovali si několik velice slibných příležitostí, ať ze hry, či ze standardních situací, a jen díky skvělému výkonu hostujícího brankáře Kubíka se skóre již nezměnilo. Hosté ubránili nejtěsnější náskok a berou tak velice důležité tři body. Domácí Bukovany se i přes sympatický a kvalitní výkon musí smířit s porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér domácích): Do utkání jsme šli bez dvou důležitých hráčů základní sestavy, k soupeři jsme měli respekt, přeci jen i díky A-týmu mají jiné možnosti než my, ale popasovali jsme se s tím výborně. V druhém poločase jsme soupeře přišpendlili na jejich polovině, ale nepodařilo se nám vstřelit branku. Věřím, že pokud bychom se prosadili, mohli bychom třeba i vyhrát, na to se ale bohužel nehraje. Královskému Poříčí musím pogratulovat k zisku bodů, bylo to oboustranně velice zajímavé a atraktivní utkání plné soubojů a fotbalovosti a bylo se na co dívat.

Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán hostů): Dnes to bylo ohromně těžké utkání, Bukovany určitě ukázaly sílu, myslím, že ve vyrovnaném utkání jsme byli o něco lepší ke konci první půle a naštěstí jsme to dokázali projevit i střelecky. Ve druhé půli však dominovali domácí a nás skvělými zákroky podržel náš Dan Kubík. Jsme velice rádi za tři body a pokusíme se je potvrdit příští víkend doma s Žandovem.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
L. Balada [-] - J. Kukla [-] , D. Psota [-] - J. Zronek [-] , P. Abeldinov [-] (89. M. Kunštár [-] ) , J. Bauchner [-] (59. L. Pech [-] ) , J. Gvizd [-] - D. Psota [-] , M. Hamouz [-] - F. Žába [-] , L. Seman [-] (65. D. Fülöp [-] )

Baník Královské Poříčí B
D. Kubík [-] - J. Fišer [-] (46. O. Brandl [-] ) , L. Dufek [-] (82. N. Sarkisov [-] ) , M. Klepáček [-] , J. Miksa [-] , J. Drahokoupil [-] (67. J. Vogl [-] ) , P. Jankovský [-] , M. Matta [-] , J. Rozsíval [-] (71. P. Havlena [-] ) , L. Friml [-] , D. Štrúbel [-]

ŽK: 48. J. Bauchner , 48. D. Psota , 64. F. Žába .
Hráči zápasu: D. Kubík .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - PACELT Robert, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: výhra hostů

Bukovany jsou nováčci a teď mají šanci dotáhnout v malém derby Kr. Poříčí na bodech. Ovšem Poříčí má velký počet hráčů a záleží co budou mít za sestavu. Pokud Poříčí bude v plné síle, Bukovanům nedají žádnou šanci. Bukovany budou mít šanci na vítězství jen, když nebude Poříčí v plné sestavě. Ale myslím, že Poříčí si odveze plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů