EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 27.8.2017

0

Máš i ty chuť se pochlubit svými tipérskými schopnostmi v porovnání s ostatními? Není nic snažšího, než se registrovat a zapojit se do tipovací soutěže. Jinak může každý samozřejmě před jednotlivými koly kontaktovat redaktora (lukas.novotny@fotbalunas.cz) se svým expert tipem, který bude na stránkách v této podobě zveřejněn.




Pavel Nápravník

Současný hráč TJ FC Ústrašín, jenž s fotbalem začínal v 7 letech v nedalekém Božejově. Poté prožil krátké působení Pelhřimově. Přišlo však zranění a několikaletá pauza od fotbalu. Pavel nyní působí v TJ FC Ústrašín nejen jako hráč, ale spravuje i klubové FB stránky. Mimo jiné je i expertem pro následující kolo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 47 - 35 - 18 %
Komentář experta:

Zde si myslím, že to bude hodně zajímavý souboj, protože oba týmy jsou velmi kvalitní a mají zkušenosti z I.B třídy. Navíc do Horní Cerekve se opět vrátil "Vápno", tudíž o góly bude postaráno.

Tip experta: 0 13 - 49 - 38 %
Komentář experta:

Mezi Humpoleckými týmy jsou minimální rozdíly a s oběma jsme navíc v této sezóně už hráli. Pokud oba předvedou hru, kterou hráli proti nám, tak to bude nula.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Proti Obratani se na jejich domácím hřišti hraje velmi těžce, to všichni víme, ale občas tam nějaký tým dokáže překvapit. Nicméně v tomto utkání vyhrají těsně domácí, i když Kamenice bude posilněna o pár "pendlů" z A týmu.

Tip experta: 0 70 - 24 - 6 %
Komentář experta:

Počátky na jejich velkém krásném hřišti dokáží hodně soupeřů potrápit, ale to se týkalo předchozích let, kdy měli v týmu hráče, kteří jim tvořili hru (Kocourek, Vlček a Blažek). Nyní jsou v týmu mladí kluci, kteří mají zkušenosti z I.B třídy, ale opět asi zápornou, jelikož se na zápasy scházeli v malém počtu. Co se týče Lukavce, tak vůbec nemám představu, kdo v týmu hraje, ale podle výsledků si myslím, že zápas skončí opět nerozhodně.

Tip experta: 2 76 - 18 - 6 %
Komentář experta:

Zde nemůžu volit nic jiného, než výhru Ústrašína, jelikož věřím, že se již sejdeme v hojném počtu a urveme v Červené Řečici 3 body.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Zde se překvapení konat nebude a Maraton posilněný o několik mladých kluů v čele se střelcem Pahrem si ven dojedou pro 3 body.

Tip experta: 0 59 - 12 - 29 %
Komentář experta:

Utkání čtvrtého Čejova a prozatím první Žirovnice bude velmi bojovné, ale oba týmy se rozejdou smírně a dojde opět k dělbě bodů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Pech 5
2. Pavel Šiška 5
3. Jaroslav Herna 4
4. Jan Přibyl 4
5. Lukáš Novotný 4
6. Milan Zeman 4
7. Lukáš Loukota 4
8. Martin Pokorný 3
9. Tomas Prokop 3
10. Martin Krupicka 3
11. Patrik Macháček 3
12. Tomáš Filípek 2
13. Jan Špíz 2
14. Michal Tesař 2
15. Venca Likeš 2
16. Jakub Mach 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.