T. Paťha 70. (p.)
1:1
(0:0)
61. J. Popovič (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání na výhru stále pokračuje v obou táborech


Branky


70. T. Paťha (p.) - 61. J. Popovič (vl.)
0

K utkání na hřišti v Červené Řečici se sešli dva týmy, které ještě v této sezóně neokusily chuť vítězství a jasné bylo, že to budou chtít co nejdříve změnit. Nakonec se čekání na první výhru v sezóně protáhlo oboum týmům ještě o jeden zápas, toto utkání totiž skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólů

Již od prvních minut zápasu bylo jasné, že TJ FC Ústrašín přijel s velkou fotbalovou chutí a odhodláním TJ Tatran na jeho domácím hřišti porazit. Hráči Ústrašína na hřišti dominovali v podstatě ve všech fotbalových disciplínách. Skvěle se dokázali vyrovnat s tvrdým hřištěm, když to byli po většinu prvního poločasu právě oni, kdo držel míč na svých kopačkách.TJ Tatran Červená Řečice se v prvním poločase na žádnou vážnější šanci prakticky nezmohl, zato Ústrašínští hráči se do gólových šancí dostali hned několikrát, a to díky mnoha vyhraným soubojům uprostřed hřiště.Po zisku míče útočná lajna Ústrašína na nic dlouho nečekala a ihned vyrazila na bránu Tatranu. Převaha Ústrašína ovšem k vysněné brance nevedla. Ústrašín v závěru poločasu nastřelil dokonce tyč, ovšem s následnou dorážkou si neporadil útočník Ústrašína tak, jak by si situace zasloužila a dal tak vyniknout brankáři Paťhovi. Soupeři tak odcházeli do kabin za vyrovnaného stavu, ovšem Tatran byl bohatší o naprosto zbytečnou žlutou kartu, kterou dostal Zdeněk Kubíček.

Ústrašín se vlastním gólem soupeře dostal do vedení, Paťhova penalta rozhodla o dělbě bodů

Do druhého poločasu nastoupili domácí s daleko větší fotbalovou chutí, což se projevilo v několika dobrých gólových náznacích. Hra se s přibývajícím časem vyrovnávala. Ústrašín byl v této fázi zápasu nebezpečnější pouze ze standartních situací, které často zaváněly gólem. A nakonec jedna taková branku přinesla. Zdánlivě méně nebezpečný centr se dostal k dezorientovanému obránci TJ Tatranu Jiřímu Popovičovi, a ten ho ve snaze zabránit gólu, uklidil k tyči vlastní branky. Hráče Tatranu naštěstí tato nešťastná náhoda nezlomila. Zvyšovali svou převahu na hřišti a sahali po vyrovnání. Toho se nakonec dočkali, když bleskový průnik žolíka Tatranu, Davida Roubala vyústil ve faul brankáře Ústrašína Davida Rohovce. Nařízenou penaltu brankař domácích Tomáš Paťha proměnil a vyrovnal. Závěr zápasu už zvrat ve výsledku nepřinesl, a tak se oba celky rozešli smírnou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
David Rohovec (brankař TJ FC Ústrašín): Vzhledem k průběhu utkání je to pro nás určitě ztráta. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem a od zisku tří bodů nás dělila pouze naše neschopnost proměnit velké šance, nicméně herně to bylo povedené utkání.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Popovič [-] - Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , F. Bouz [-] (10. J. Keller [-] ) - J. Markvart [-] - Z. Káva [-] , M. Šťastný [-] , P. Pavelka [-] (63. D. Roubal [-] )

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Kubík [-] , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , O. Habáň [-] , M. Rod [-] , P. Seknička [-]

ŽK: 45. Z. Kubíček , 90. J. Popovič - 72. M. Kubík .
Hráči zápasu: T. Paťha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOUBA Miroslav - GAUPMANN Vít (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.