Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov kvalitnějšímu soupeři dlouho vzdoroval, tři body si ale nakonec odváží Maraton


Branky


0

Předzápasového odhady pasovaly Budíkov do role jasného outsidera, který bude v tomto utkání FC Maratonu Pelhřimov plnit roli pouze slabšího sparring partnera. Překvapení však byl výsledek prvního poločasu, kdy Budíkov držel slibné skóre 2:2 a dokonce dvakrát vedl. Zkušenosti a kvalita se však zejména v druhém poločase projevily na straně hostů, kteří přidali další dva góly a utkání rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budíkov dvakrát vedl, Maraton dvakrát našel rychlou odpověď

Dlouho opatrné utkání od prvních minut neznačilo žádnou velkou gólovou přestřelku. Domácí TJ Rovnost dlouho svého soupeře držela na uzdě a ve 21. minutě dokonce přišlo překvapivé vedení pro domácí. To Lukáš Kavka proměnil pokutový kop po faulu na svou osobu. Vyrovnání Maratonu ale přišlo prakticky okamžitě. Nedůrazu domácí obrany využil Rostislav Hejda a bylo to 1:1. Uplynuly sotva 3 minuty a branková síť se vlnila znovu a to opět za zády hostujícího brankaře Vaverky. Zdeněk Kratochvíl využil krásné přihrávky od Patrika Mračka a Budíkov šel znovu do vedení. Bláznivou desetiminutovku završil ve 30. minutě záložník Maratonu Martin Moravec po rychlém brejku a skóre tak bylo znovu vyrovnané. Na časomíře přibyly pouze 2 minuty a stav utkání se mohl znovu měnit. Šanci FC Maratonu ale zmařil skvělým zákrokem brankař Havel. Převaha hostů trvala i v následujících minutách. 2 vyložené šance měli na svých kopačkách pelhřimovští střelci, ani tentokrát si však na Martina Havla nepřišli. Ve 36. minutě se ke slovu po delší odmlce dostal zase Budíkov, jehož hráči však svou šanci nedokázali dotáhnout až k zaončení a z protiútoku maratonský útočník střílel jenom těsně vedle. Poločas tak skončil stavem 2:2 při mírné převaze hostujícího týmu z Pelhřimova.

Z výhry se nakonec radoval Maraton

Se začátkem 2. poločasu měli převahu domácí hráči Budíkova, žádnou ze svých slibných šancí ale nezvládli proměnit. Do 65. minuty si hosté vytvořili pouze jednu šanci, která však byla 100%. Střelec v ní však selhal a netrefil ani bránu. V poslední půlhodince se začal už FC Maraton naplno projevovat. Krásný centr Martina Moravce našel hlavu střídajícího Jana Pavouka, který se rybičkou prosadil přesně k tyči. V následujících minutách byla hra z obou stran hodně neurovnaná a plná epřesností, o nějaké kráse ani šancích se nedá vůbec mluvit. Hosté zkušeně bránili vedení a domácím evidentně docházeli síly, což žádnému dalšímu zvratu v utkání už nenasvědčovalo. Když se navíc v 84. minutě trefil hostující Jan Kmoch, bylo o zisku tří bodů ve prospěch Maratonu rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Do Budíkova přijel fotbalově velmi kvalitní soupeř a hlavně fotbalovostí domácí předčil. Podali jsme celkem dobrý výkon, bohužel to na tak kvalitního soupeře jako je Maraton nestačilo a zaslouženě si odvezl 3 body.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - F. Žáček [-] , M. Vodrážka [-] - T. Šeda [-] - R. Smereka [-] , L. Kavka [-] , Z. Kratochvíl [-] - J. Vostřejž [-] (58. T. Bleha [-] ) , P. Paclík [-] , T. Janák [-] , P. Mraček [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (61. B. Růžek [-] ) , V. Beneš [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , R. Hejda [-] (45. J. Šmíd [-] ) , T. Jeřábek [-] , K. Musil [-] (45. J. Pavouk [-] ) , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 65. Z. Kratochvíl - 18. V. Beneš , 77. T. Jeřábek .
Hráči zápasu: M. Havel , R. Smereka - M. Moravec , T. Jeřábek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - HAVEL Luboš (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.