EXPERT TIP - 1.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 13.8.2017

0

Prvním tipérem sezóny 2017/18 se stává záložník Vltavínu ONDŘEJ ŠÍPEK, mimo jiné člen sestavy roku minulého ročníku. Staňte se i vy Expertem pro první kolo ČFL. Přímo v článku stačí registrovaným uživatelům kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získavá tipér bod.




Ondřej Šípek

Vtlavín hodlá navázat na povedenou loňskou sezónu a spoléhat se bude opět i na pravého záložníka Ondřeje Šípka. Ten se v minulém ročníku blýskl deseti brankami a nespočet jich pomohl připravit. Vltavín v létě přišel o konžského útočníka Mashikeho, Martin Macháček se rozhodl pro odchod do nižší výkonnostní kategorie, jinak kádr zůstal pohromadě. Co se týče příchodů, tak mladí hráči na zkoušce ve Vltavínu neuspěli a tak se trenér Frýdek rozhodl počkat na případnou opravdovou posilu po zužování kádrů ve druhé lize. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Zápy mají určitě lepší tým, plus mají výhodu jejich menšího hřiště, ještě teď když je posílil zkušený Piták, kterému by mohlo právě menší hřiště vyhovovat a určitě jim přinese nějaké góly.

Tip experta: 1 66 - 28 - 6 %
Komentář experta:

Jestli Benátky budou pokračovat stejně jako na jaře, tak se určitě letos vyhnou sestupovým starostem. Brozany určitě budou chtít odehrát sezonu lépe než před dvěma lety, kdy už po podzimu bylo celkem jasné, že se vrátí zpátky do divize, ale myslím, že venku moc bodů neudělají ani letos.

Tip experta: 1 75 - 19 - 6 %
Komentář experta:

Slyšel jsem, že Písek letos bude chtít jít za postupem. Hodně kádr posílil hráči z druhé ligy, takže na začátek pro nás určitě hodně těžký soupeř. My každopádně budeme chtít navázat na naší sérii výher z konce minulého ročníku. Věřím, že se nám to podaří.

Tip experta: 0 81 - 13 - 6 %
Komentář experta:

Domácí určitě budou chtít napravit nepovedené jaro a budou chtít začít bodovat hned na začátku, ale Štěchovice jsou nepříjemný soupeř hlavně díky své defenzivě. Vyšehrad má určitě kvalitnější tým než loni, ale vidím to na remízu, kde nepadne moc branek.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Kvalitou kádru jsou pro mě domácí jeden z favoritů celé soutěže. Myslím, že proti nováčkovi si zastřílí a v pohodě zvítězí.

Tip experta: 1 59 - 12 - 29 %
Komentář experta:

Vidím to jako vyrovnaný souboj, ale díky zkušenostem s ČFL podle mě zvítězí domácí. Čížová si myslím, že ze všech nováčků bude mít největší šanci na záchranu, ale body bude sbírat hlavně doma.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování, přál bych to klukům z Králováku, který je doma silný. Převýšov je jeden z těch nejfotbalovějších týmů v soutěži a proto si myslím, že si bod odveze. Penalty domácím vychytá Jirka Krček.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Stejně jako v případě Chrudimi, tak i tady si myslím, že si Domažlice proti nováčkovi zastřílí a v pohodě vyhrají.

Tip experta: 2 0 - 18 - 82 %
Komentář experta:

Jediná výhra hostů v tomto kole se zrodí podle mě v Dobrovici. Jirny zůstaly pohromadě včetně nejlepšího střelce Melechovského a je jasné, že i letos budou bojovat o nejvyšší příčky. Jejich kvalita je jinde než u Dobrovice, proto vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Chmelík 7
2. Michal Kunc 6
3. Michal Špírek 6
4. Petr Munduch 6
5. Matej Kuncendorfer 6
6. Venca Likeš 6
7. Ladislav Burget 6
8. Vladislav Fiala 6
9. Filip Turbák 5
10. karel kotyk 5
11. Pavel Tauber 5
12. Petr Mašek 5
13. Martin Frei 4
14. Patrik Lukes 4
15. Jiří Klik 3
16. Štefan Valigurský 1
17. Vladislav Hájek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.