A. Fotr 79.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr hned na úvod pokořen! Na Jirny si vyšlápla Dobrovice


Branky


79. A. Fotr
0

Nejlepší střelec minulé sezóny Aleš Melechovský ani žádný z jeho spoluhráčů se v Dobrovici neprosadil a tak domácím stačila k úspěchu trefa předsezónní posily Adama Fotra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj bez branek

Jirny začaly cestu za „zlatým hattrickem“ neúspěšně. V souboji nedalekých sousedů a také dvou elitních kanonýrů loňského ročníku Volfa a Melechovského, museli domácí řešit už v 6. minutě nepříjemnost se střídáním Krystana. První loženku měli Dobrovičtí v 11. minutě. Osvald pronikl skrz obranu a hnal se na osmnáctiletého gólmana Kafku, kterého překonat nedokázal. Jirny pak zahrozily ve 23. minutě, zákrok na Kocourka ale k jejich nevoli jako penaltový posouzen nebyl. Křeček následně po faulu na agilního Vondráčka mířil jen nad břevno Bartošovy brány.

 

Utkání se hrálo ve vysokém tempu s velkým množstvím soubojů. Ve 37. minutě se znovu zaskvěl gólman Kafka, který skvěle zasáhl po akci Volfa, jenž ve vápně našel volného Miškovského. Jirny si gólovku v prvním dějství nevypracovaly.

Fotr zažil snovou premiéru v ČFL

Po deseti minutách druhého poločasu už si hosté šanci vytvořili, Melechovský hlavičkoval do šibenice, ale Bartoš jeho pokus zneškodnil. Z nervózního průběhu utkání nakonec vyplula jediná, rozhodující trefa. V 79. minutě si našel Balatův centr na zadní tyči střídající Adam Fotr a poslal domácí do vedení 1:0. Rozkouskovaný závěr hrál do noty domácím, Jirny už odpověď nenašly a musely hned v prvním kole skousnout porážku.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Bylo to poctivé, odbojované utkání. Velmi dobře jsme ho zvládli v obranné fázi, soupeře jsme nepustili do velkých šancí. Jirny mají kvalitu, kromě Pavla Vandase zůstalo jejich mužstvo pohromadě, z utkání s dvojnásobným mistrem jsme tak měli obavy. Jsem rád, že to kluci bojovností zvládli a týmovým pojetím. Gól byl vyústěním našich dvou šancí. Soupeř byl lepší na balónu, ale my to ustáli a zvládli. Za nejlepšího hráče vyberu stopera Miroslava Routka, který si poradil výborně s Melechovským, kterého jsme zcela eliminovali. Celkově byla celá obranná fáze výborná."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér):



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Sedláček [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - P. Bernát [-] (89. L. Fialka [-] ) , T. Osvald [-] , R. Žaloudek [-] , J. Krystan [-] (6. J. Eliáš [-] ) , D. Miškovský [-] (62. A. Fotr [-] ) - M. Volf [-] (90. Z. Jakubec [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - J. Procházka [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] (84. R. Stöckner [-] ) , M. Čepelák [-] - D. Kocourek [-] , L. Křeček [-] (59. M. Stockner [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] - M. Klán [-] , A. Melechovský [-] -

ŽK: 56. M. Routek - 28. D. Kocourek , 43. L. Hruška , 57. M. Klán .
Hráči zápasu: M. Routek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - FOJTÍK Martin, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.