3:1
(2:1)
33. L. Kraják (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr přehrál Převýšov, domácím pomohla Eliášova trefa ze závěru prvního poločasu


Branky


0

Převýšov se proti cábelíkům prosadil jen z penalty, když Kraják srovnal na 1:1. Domácí se ale předvedli brankou do šatny a ve druhém poločase díky Procházkově brance vedení ještě navýšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Signál po rohu slavil úspěch

První kolo svedlo dohromady příjemná překvapení minulého ročníku, jak Převýšov, tak Králův Dvůr se loni draly na přední místa tabulky. Úvodní minuty utkání nabídly rozháranou hru, domácí měli k dispozici první roh, hosté zase poprvé prověřili brankáře přímou střelou, když Krčka prověřil Věchet. Králův Dvůr měl optickou převahu, ale nedokázal ji přeměnit v jakékoliv ohrožení branky, přes dobře organizovanou převýšovskou obranu se ne a ne prosadit k zakončení. Domácí tak ve 25. minuty z první střely na bránu hned měnili skóre. Balšánek se ve vápně dostal k míči a levačkou zakroutil míč mimo dosah brankáře Petra – 1:0.

 

Převýšov inkasovaná branka nakopla a ve 33. minutě vybojoval penaltu. Na puntík si míč postavil Lukáš Kraják a střelou k levé tyči nedal gólmanovi šanci – 1:1.

 

Bojovný a vyrovnaný zápas pokračoval, obě defenzivy pracovaly bez chyb. Až do nastavení první půle. To domácí zahrávali roh, nacvičenou akcí po rozehrání nakrátko dostali centr na přední tyč, kde byl k teči připravený Eliáš a bylo to 2:1.

Procházka pojistil domácí výhru

V úvodu druhého poločasu hýřil aktivitou především domácí Hájek, který svou rychlostí dělal hostům problémy. Převýšov mohl vyrovnat Korbou, ten ale mířil jen vysoko nad bránu. Na druhé straně v 58. minutě Procházka nechal po střele ve skluzu vyniknout Petra. V 67. minutě po faulu Matase zahrávali hosté přímý kop zpoza vápna a technický Labíkův pokus skončil jen těsně nad břevnem.

 

Definitivní rozhodnutí tak dal zápasu cábelík Michal Procházka. Ten měl spoustu času a prostoru na pravé straně hřiště a v 73. minutě poslal svou střelu proti vyběhnutému Petrovi přesně k tyči – 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Po středečním pohárovém zápase s Táborskem, který jsme nezvládli, nás čekal Převýšov. Kvalitní tým, který určitě bude hrát o špičku ČFL. Povedlo se nám vstoupit do sezóny vítězně, jsme tak spokojení. Převýšov měl sílu a kvalitu a byl na balónu, výhra se nerodilo lehce a vážíme si ji. Byl to týmový výkon, pracovali jsme dobře do defenzivy, do vyložených šancí jsme soupeře nepustili. Pochválím krajního beka Dana Zelenku, možná nenápadný hráč, ale má vyrovnané, poctivé výkony."

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér):



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , K. Soldát [-] , D. Zelenka [-] , J. Bouček [-] - M. Kraus [-] (60. J. Ježdík [-] ) , P. Eliáš [-] , J. Balšánek [-] (88. J. Černý [-] ) , M. Procházka [-] (87. P. Dochtor [-] ) - M. Šlapák [-] (80. T. Břížďala [-] ) , A. Hájek [-] (55. Š. Hlinka [-] ) -

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] (83. L. Vyšehrad [-] ) , P. Veselka [-] - T. Labík [-] (73. J. Bláha [-] ) , L. Kraják [-] , T. Hynek [-] , T. Sedláček [-] (75. M. Zezula [-] ) , J. Věchet [-] (79. D. Živný [-] ) - R. Korba [-] (68. T. Bastin [-] )

ŽK: 52. K. Soldát , 58. P. Eliáš - 26. L. Kraják , 42. J. Věchet , 83. D. Živný .
Hráči zápasu: D. Zelenka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Váňa Josef - ŠTEFAN Michal, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.