3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 15:00

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice měly klid už po půli. Měli jsme ale vyhrát větším rozdílem, hodnotil trenér Vaigl


Branky


0

Domažlice završily černý den nováčků a poradily si s Nymburkem. Tři góly nasázeli domácí už v prvním poločase, ve druhém dějství už se skóre neměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo hotovo

Všichni tipéři na fotbalunas favorizovali před utkáním Domažlice a ty je proti nováčkovi z Nymburka nakonec nezklamaly. Hosté působili v úvodu utkání zakřiknutě, prezentovali se dlouhými nákopy, zatímco domácí se pokoušeli o kombinační hru a drželi balón na svých kopačkách. Nymburk ale pozorně bránil a domácí k zakončení nepouštěl a pozvolna se dostával do hry. V tom ale inkasoval. Skóre se měnilo ve 29. minutě. Na přesný centr z pravé strany hřiště si naběhl Kropáček a na přední tyči usměrnil míč do sítě a bylo to 1:0.

 

Další gólovou trefu si domácí připsali o pouhé čtyři minuty později. To si pohrál s nymburskými beky útočník Marek Hejda a Jungr byl proti nekompromisnímu zakončení pod břevno bezmocný – 2:0.

 

Opaření hosté stihli před půlí dostat ještě třetí branku. Na přesně zahraný roh si naskočil Blažek a trkl míč do sítě – 3:0. Domažličtí udělili svému soku lekci z produktivity.

Už bez branek

Hosté mohli po nedorozumění domažlické obrany a brankáře Brycha snížit v 50. minutě, ale trestuhodně zamířili vedle tyče. Jiskra poté kontrolovala průběh utkání, za stavu 3:0 bylo o jeho osudu dávno rozhodnuto. Nymburk už si žádnou větší šanci nevypracoval, ani Domažlicím se finální fáze v ofenzivě nedařila podle představ. V 88. minutě mohli domácí vedení navýšit, ale Jungr se proti sólu blýskl parádním zákrokem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Celkem dlouho jsme nemohli dát branku, dobývali jsme soupeře. První gól ale rozhodl o celém zápasu. Jsem nespokojený s děním ve druhé půli, ve které jsme za vedení 3:0 měli vstřelit další dvě tři branky, což si hned v pondělí rozebereme a klukům to budu vyčítat. Výhra mohla být vyšší, i kvůli divákům jsme šance měli proměnit. Zakončení jsme podcenili, to mě trochu mrzí. S výsledkem i se třemi body jsem ale spokojen. Nymburk má mladší mužstvo, se soutěží se bude seznamovat, ale myslím, že doma budou silní, mají celkem dobrý kádr. Myslím, že se budou pohybovat mezi lepšími celky druhé poloviny tabulky. Byl to týmový výkon, kluci odehráli dobrý zápas, dařilo se v útoku Hejdovi."

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Jiří Kabyl (trenér): "Byl to pro nás první zápas ve vyšší soutěži. Začátek byl z naší strany bojácnější, pak jsme se ale domácím začali ve hře vyrovnávat, zdálo se, že můžeme být rovnocenným soupeřem. Jenomže jsme udělali chybičku, domácí nás hned potrestali, na nás to mělo takový dopad, že jsme inkasovali ještě dvakrát. Druhá půle byla oboustranně otevřenější. Domácí nás v prvním poločase vyučili v produktivitě. Při prvním a třetím gólu prakticky neměli šanci a byl z toho gól. V ČFL se s tímto budeme muset nějak vyrovnat, sebemenší zaváhání je potrestáno. Kluci si na soutěž musí zvykat, musíme být trpěliví a věřím, že se budeme zlepšovat."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] (68. J. Teršl [-] ) , R. Kropáček [-] (73. M. Buršík [-] ) , M. Hejda [-] (63. D. Bezdička [-] ) , J. Blažek [-] , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-] (57. O. Chocholoušek [-] ) , M. Mlynařík [-] , T. Hájovský [-] , P. Došlý [-]

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (57. T. Svoboda [-] ) , M. Houžvička [-] (63. F. Franc [-] ) , F. Vyskočil [-] , L. Nepovím [-] (81. M. Daněk [-] ) , T. Chlapec [-] (63. T. Jeník [-] ) , T. Petr [-] (81. V. Schulz [-] ) , J. Cáska [-] , M. Bodlák [-] , V. Herčík [-] , I. Baratynskyy [-]

ŽK: 37. M. Bauer , 70. M. Mlynařík - 24. J. Kabyl .
Hráči zápasu: M. Hejda .
Počet diváků: 833. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.