2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:15

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrudim přivítala Ústí nad Orlicí v soutěži dvěma góly


Branky


0

Chrudim s přehledem zvládla utkání s jedním z nováčků soutěže a jen nepřesnost v zakončení ji připravila o výraznější náskok ve skóre. Fotbalisté Jiskry mají za sebou super těžký týden, po heroickém středečním výkonu proti Slovácku, nastoupili s minimálním odpočinkem k premiéře v ČFL. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera byl u obou branek

Od úvodních minut utkání tahali hráči Ústí za kratší konec. Domácí dobře kombinovali a dostávali se k zakončení. Hosté postavili v Chrudimi obranný val a snažili se neinkasovat. Prvních několik šancí v úvodu hosté přežili, ale ve 14. minutě nestačili na únik Kučery, ten nahrávkou pod sebe vybídl Kopeckého a na jeho zakončení střelou pod břevno již byl brankář Krátký, krátký - 1:0.

 

Ve 21. minutě se po kolmici Kesnera mohl do střelecké listiny zapsat Kučera, ale mířil jen těsně vedle pravé tyče ústeckého brankáře. Ve 27. minutě se ke střele znovu dostal Kopecký, ale tentokrát mířil jen nad branku hostí. Ve 35. minutě se po dalším náporu domácích dostal ke střele s po za šestnáctky Vodrážka. Jeho střelu hlavou usměrnil do protipohybu brankáře Krátkého Kučera a zvýšil tak na 2:0.

 

Ve 41. minutě se před šestnáctkou hostí dostal k míči Mastík, udělal dvě kličky, ale jeho střelu srazila obrana na roh. Po rohovém kopu následovala střela Řezníčka a po několikeré teči se zahrával další rohový kop. Ve 45. minutě ještě střílel z voleje Kučera, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Poločas tak skončil jednoznačným vedením domácích 2:0. Hosté se nezmohli na ohrožení domácí branky a na brankáře Mrázka vyslali jednu střelu, se kterou neměl domácí brankář žádný problém. 

Domácí neproměnili další šance

Druhý poločas začal znovu aktivněji domácí tým. Po přestávce hráči MFK kontrolovali hru, jejich nápor však už tak drtivý nebyl. Chrudimští drželi míč na svých kopačkách a soupeři nedovolili sebemenší kombinaci. V 60. minutě se dostával po brejku do šance Dostálek, ale hostující brankář Krátký včasným vyběhnutím stačil míč odkopnout do zóny bezpečí. V 69. minutě se Dostálek skvěle uvolnil na levé straně, kličkou do středu se zbavil protihráče a následně ranou jen těsně minul branku Jiskry.

 

V 72. minutě se uvolňoval v pokutovém území Kučera, byl podražen a následoval pokutový kop. Exekutor Kopecký však na brankáře Krátkého nevyzrál a hostující brankář mu penaltu chytil. V 75. minutě se před brankou hostí dostal k odraženému míči znovu agilní Kučera, ale jeho střelu srazila skrumáž těl před brankou na roh. Domácí vědomi si svého náskoku soupeře přehrávali a hostům docházely síly. V 86. minutě si přece jen brankář Mrázek zapsal zákrok po střele Nágla z otočky, ale míč robinsonádou vyrazil a pak zkrotil ve svých rukavicích. Konec utkání pak patřil domácím, když mohl gól přidat Tlapák, ale pro váhal čas ke střele a z jeho nahrávky Stránský mířil těsně vedle ústecké branky. Domácí tak zcela zaslouženě zvítězili, i když výsledek vzhledem k množství šancí mohl být daleko vyšší.

 

Zdroj: web MFK Chrudim (+ Jan Skácel, Ústí.n.O.)

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Ústí hraje z hlubokého bloku a čeká, zda soupeř bude chybovat. Snažili jsme se hrát aktivně, utkání bylo v podstatě na jednu brány po celý zápas. Myslel jsem, že první gól nás uklidní víc, vytvořili jsme si šancí na víc, než dvě branky. Ale budu věřit, že si to hráči schovali na další utkání. Už jsem v kabině říkal hráčům, ať na toto utkání zapomenou, protože takový fotbal se v této soutěži nehraje a podobné takové utkání už nebude."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "Utkání jsme nezvládli. Do jisté míry to bylo i únavou ze středečního pohárového utkání. Sportovně ale musím přiznat, že Chrudim byla lepší a hladovější, víceméně ve všech směrech nás převyšovala a zaslouženě zvítězila. Hráče zápasu od nás tentokrát nevyberu."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Kopecký [-] (86. J. Stránský [-] ) , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] (65. D. Vavrouš [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (88. D. Vašulín [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] (82. P. Tlapák [-] ) , T. Dostálek [-] (71. M. Ptáček [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - A. Nágl [-] , V. Habrman [-] (56. L. Smejkal [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Opina [-] (56. M. Kukla [-] ) , J. Souček [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , P. Chleboun [-] (88. T. Pinkava [-] ) , M. Coufal [-]

ŽK: 74. D. Vavrouš , 80. J. Kučera , 84. S. Langr - 70. P. Chleboun , 70. P. Falta , 86. A. Nágl .
Hráči zápasu: J. Kučera - J. Krátký .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.