Divoký podzim. Rodinné pomsty, rvačky, tahání za uši nebo napadení brankáře pomezním

0

Nervózní období v současném světě jako kdyby se promítlo i na fotbalové trávníky. Pojďte se s námi podívat na souhrn předčasně ukončených zápasů na fotbalových pažitech České republiky v úvodní části sezóny.

Domácí hráč neudržel nervy a strčil do rozhodčího

Jedno z předčasně ukončených utkání podzimu, zápas IV. třídy na Litoměřicku mezi Medvědicemi a Libochovany.

 

Divák tahal rozhodčího za ucho, zápas se nedohrál

Utkání v olomouckém okresním přeboru mezi Sokol Příkazy a FK Přáslavice se nedohrálo. Podle zápisu došlo za stavu 2:1 pro domácí celek k napadení pomezního divákem a utkání bylo ukončeno v 81. minutě.

 

Pomezní vběhl na hřiště pomstít syna, brankáři dal hlavičku

V 19. minutě ukončil sudí Vančík nedělní utkání III. třídy okresu Hodonín mezi Sobůlkami a týmem Archlebova. Odkazoval na údajné hrubé nesportovní chování asistenta rozhodčího, kterého k zápasu nominoval domácí celek.

 

Pomezní rozhodčí musel poté, co schytal úder pěstí, na vyšetření do nemocnice

V ústecké I.A třídě se nedohrál kvůli napadaní jednoho z rohodčích duel mezi domácím Kláštercem a Proboštovem. Hosté v tu dobu vedli 3:0 a hráli proti oslabenému protivníkovi, jehož hráč byl v druhém poločase vyloučen. 

 

Inzultace rozhodčího a hromadná bitka v zápase okresního přeboru

Tento zápas v okresním přeboru Vsetín se vymkl. Do utkání, které skončilo hromadnou strkanicí, nastoupil v dresu Hutiska i exteplický trenér Radim Kučera. 

 

Rozhodčího tahal hráč za ucho, klid neměl sudí ani v šatně po předčasném ukončení zápasu

Zápas Libouně s Vracovicemi, utkání IV. třídy okresu Benešov, byl ukončen ve 38. minutě z důvodu fyzického ataku hlavního rozhodčího. 

 

Rozhodčí přijel s hostujícím týmem. Pískal neobjektivně, byl na hostech závislý s odvozem, stěžují si domácí po nedohrání zápasu

Utkání TJ Tatran Velké Hydčice - TJ Sokol Běšiny v klatovské III. třídě se nedohrálo po incidentu z 64. minuty. Stalo se tak poté, co rozhodčí nejprve uznal branku domácích na 3:3, aby ji se značnou prodlevou odvolal. Domácí se s tímto verdiktem nesmířili. Vůči tomu se hosté ohradili:

Že jsme vezli sudího na zápas? Nesmysl a prachsprostá lež, ohrazuje se zástupce hostujícího celku

 

 

Zpráva ze soubojů bojového sportu? Bohužel - to jen sudí popsali dění ve fotbalovém zápase...

Napadení, sražení k zemi, údery pěstí. Brutální kopnutí do zátylku hlavy, podezření na otřes mozku. Kopnutí do zad ležícího. To je výčet výrazů, které použili rozhodčí dvou předčasně ukončených zápasů.

 

Náš hráč byl napaden, tvrdí hosté poté, co odešli ze hřiště. Není to pravda, ohrazuje se soupeř a poukazuje na napáchané škody

Zápas  Neuměřic  s týmem Koleče ve III. třídě na Kladensku byl po deseti minutách druhé půle za stavu 3:3 ukončen. Důvod? Hostující odmítli pokračovat v zápase s poukázáním na to, že jejich hráč byl po vyloučení napaden domácím fotbalistou a fanoušky. S tím ale Neuměřice nesouhlasí, naopak tvrdí, že hosté jen neunesli červenou kartu pro svého hráče.

 

Pomezní pomstil svého bratra a pěstí udeřil o 24 let staršího hráče. Hlavní sudí zápas ukončil

Zápas v litoměřické IV. třídě FK Třeboutice - FK Schoeller Křešice B se nedohrál poté, co se pomezní rozhodčí, jehož roli plnil laik z hostujících řad, přihnal v 75. minutě na hřiště a napadl domácího hráče.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou