Že jsme vezli sudího na zápas? Nesmysl a prachsprostá lež, ohrazuje se zástupce hostujícího celku

0
"Rozhodčí přijel s hostujícím týmem. Pískal neobjektivně, byl na hostech závislý s odvozem," stěžovaly si Velké Hydčice po zápase III. třídy okresu Klatovy v protestu v zápise po utkání, o kterém jsme na webu informovali. Sokol Běšiny se proti tomuto protestu a informacím v něm podaným rázně ohradil, jak si můžete přečíst.

TJ Sokol Běšiny se rázně ohrazuje proti tvrzením domácího klubu prostřednictvím předsedy oddílu Františka Petrželky. "Rádi bychom reagovali na zavádějící, nepřesné a hlavně nepravdivé informace. Důrazně se jako TJ Sokol Běšiny ohrazujeme zejména proti části textu, kde nás domácí oddíl Tatran Velké Hydčice obviňuje, že jsme pana rozhodčího Davida Ulrycha přivezli na zápas a pak i na něj čekali a zase ho po zápase odvezli. Toto zveřejnění obvinění ze strany domácích je prachsprostá účelová lež," říká rozhořčený předseda oddílu. "Jestli tyto nepravdy a výmysly mají zakrýt nějaké pochybení domácích nechceme soudit, ale pro nás jako klub jsou to ubohé lži," doplnil Petrželka.

 

Ten navíc doplnil, že pro svá tvrzení má klub i důkazy ve formách videí z cesty autobusem na zápas i zpět. "A tam si celkem snadno spočítáte a prohlédnete kapacitou autobusu stanovených 20 lidí včetně řidiče. Jedině, že bychom ho vezli v kufru," říká Petrželka. "K dalším věcem uvedených v protestu domácím oddílem se nebudeme vzhledem ke korektnosti a objektivitě jako TJ Sokol Běšiny vyjadřovat, i když máme na řadu uvedených informací jiný názor," sdělil zástupce Běšin.  "Milý předsedo Kropáčku a celý oddíle, doufám, že se minimálně v tomto bodě Vašeho protestu chytnete za nos a postavíte se k tomuto problému čelem," vyzývá Petrželka svého protějška. Dá se čekat, že tyto dva kluby se teď zrovna v lásce mít nebudou...

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou