Pomezní rozhodčí musel poté, co schytal úder pěstí, na vyšetření do nemocnice

0

V ústecké I.A třídě se nedohrál kvůli napadaní jednoho z rohodčích duel mezi domácím Kláštercem a Proboštovem. Hosté v tu dobu vedli 3:0 a hráli proti oslabenému protivníkovi, jehož hráč byl v druhém poločase vyloučen. 

V 65. minutě utkání nařídil sudí Čáka ve prospěch domácího mužstva pokutový kop. Následně dle popisu rozhodčího na pokyn svého asistenta penaltu odvolal, protože byl upozorněn na předcházející faul ze strany domácích na hráče Proboštova. Faulovaný hráč dokonce musel být ošetřován, zatímco domácí se dožadovali po asistentovi vysvětlení, proč nakonec penaltu kopat nebudou.

 

Jenomže vedoucí domácího Klášterce, který se přihnal k asistentovi, situaci absolutně nezvládl a udeřil dle rozhodčího pěstí ze strany na ucho pomezního, který poté spadl na zem. "Asistent rozhodčího byl silně otřesen a nemohl pokračovat, proto jsem ukončil utkání," popsal Čáka. Vedoucí družstva domácích po tomto incidentu opustil areál a údajně odešel domů, prostřednictvím předsedy klubu se za své počínání omluvil, vyjádřil se, že ho incident mrzí a je připraven nést důsledky. Pomezní nakonec skončil na vyšetření na pohotovosti v mostecké nemocnici.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou