Rozmohl se nám tady takový nešvar - další inzultace sudího! Tentokrát byl ale na vině divák

0

Utkání v olomouckém okresním přeboru mezi Sokol Příkazy a FK Přáslavice se nedohrálo. Podle zápisu došlo za stavu 2:1 pro domácí celek k napadení pomezního divákem a utkání bylo ukončeno v 81. minutě.

Utkání bylo v 81. minutě předčasně ukončeno z důvodu inzultace asistenta rozhodčího Filipa Vlčka, který byl napaden divákem utkání. Na místo byla dokonce přivolána Policie ČR, ale divák z místa konání utkání před příjezdem hlídky utekl.

 

Hlavní sudí Bažant popsal situaci v zápise ze zápasu: "V 81.minutě v přerušené hře si asistent zvýrazněnou signalizací zavolal k sobě rozhodčího, kterému řekl, aby poprosil hlavního pořadatele, aby vyvedl mimo stadion neznámého diváka, který se od 60. minuty choval k asistentovi rozhodčího nevhodně (kritika + neustalé chození za zády pomezního). Když se k divákovi rozhodčí s hlavním pořadatelem blížili, neznámý divák chytl a tahal asistenta rozhodčího za ucho a dále ho nepřiměřenou silou udeřil otevřenou dlaní do oblasti krku."

 

Diváka se podařilo rychle umravnit: "Hlavní pořadatel ihned po udeření diváka vyvedl mimo okolí asistenta rozhodčího. Asistent sdělil, že není schopný z psychických a fyzických důvodů utkaní dořídit a tak jsem utkání předčasně ukončil," uvedl sudí. Vedoucí týmů situaci pochopili a s ukončením zápasu souhlasili. Totožnost diváka, který po incidentu utekl mimo stadion, byla dle všeho nakonec zjištěna a policie ČR předá věc k dalšímu vyšetřovaní.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou