Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Felgenträger režíroval výhru domácích


0

Darkovičiky o třech bodech rozhodly ve druhém dějství dvěma góly z kopačky Felgenträgera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky už potřebovaly body jako sůl, protože se dostaly do nebezpečné blízkosti sestupového pásma. Domácí tedy svého soupeře od začátku sevřeli v kleštích. V 16. minutě předložil Kremzer balon perfektně Felgenträgerovi, který však stoprocentní příležitost zazdil. V další dobré šanci si Felgenträger pomohl rukou, což pozorní sudí postřehli a hru přerušili. Svěřenci trenéra Diviny si vylepšili náladu ve 30. minutě. Po faulu na Wickera se Kremzer postavil k trestňáku a parádně zatočil míč ze dvaadvaceti metrů přímo do víka – 1:0. Stačila ovšem chvilková nedůslednost domácí defenzivy, aby Charvát zužitkoval rychlý brejk a startovalo se prakticky od nuly – 1:1. Darkovičky to ale od dalších snah neodradilo. 

 

Hned ve 46. minutě vydláždil Kremzer typickou českou uličku pro  Felgenträgera a ten mazáckou placírkou zlomil střelecké prokletí – 2:1. Domácí příznivce potom roztleskala nepřesná hlavička Lomozníka a především přímák Kremzera, který zatřásl břevnem. Stará Bělá si naopak vůbec nevěděla rady, což jasně dokumentoval brankář Slavík, když si málem vsítil ukázkového vlastence. Potřebnou pojistku následně odmítl i Lomozník, takže si vzal znovu slovo obrozený kanonýr Felgenträger. Další skvělou asistenci si připsal Kremzer, když si povodil několik protihráčů a Felgenträger měl značně usnadněnou úlohu – 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Přerušili jsme dvě černé série. Konečně jsme po delší době vyhráli a zároveň se nám chytil Felgenträger, který vstřelil dvě hezké branky. Zvítězili jsme naprosto zaslouženě, protože kluci do puntíku splnili taktické pokyny. Kromě jediné chyby to zvládli výborně. Celý mančaft makal na doraz, když to hráči opravdu poctivě odjezdili. Nezaskočilo nás ani vyrovnání, protože po přestávce jsme znovu dominovali.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Pokud se nechceme správně pohybovat bez míče, nehceme míč, volíme špatné taktické řešení herních situací a ještě si navíc nedokážeme přesně přihrát, tak nemůžeme mít nikdy herní převahu. Z naší hry se tak najednou stává jeden velký paskvil založený na nahodilosti. V konečném důsledku to znamená, že předvedete velký paskvil nebo ještě horší, pokud nefungují další důležité prvky naší hry. A my jsme dnes předvedli ten nejhorší. Domácí s námi neměli příliš práce a cestu k vítězství měli velmi jednoduchou. Kdybychom dnes postavili na hřišti zapichovací tyče místo nás, tak působíme mnohem nebezpečněji. V silném větru, jež nás během utkání provázel, by se tréninkové tyče alespoň pohly.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - P. Kremzer [-] (88. R. Kempný [-] ) , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] , K. Lomozník [-] (87. M. Duda [-] ) , T. Kabich [-] , A. Felgenträger [-] , P. Buchvaldek [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - M. Kresta [-] (46. R. Brachtl [-] ) , M. Wendtner [-] , O. Pytlík [-] - O. Malík [-] , J. Gerlich [-] (61. D. Kožík [-] ) , M. Lišaník [-] (79. R. Pytlík [-] ) , M. Petrík [-] , K. Pšenčík [-] , D. Charvát [-] , J. Dziža [-]

ŽK: 54. P. Kremzer , 80. K. Lomozník , 87. P. Adamčík - 13. K. Pšenčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, TROJAN Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.