Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:2
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vítkov přejel Krásné Loučky


Branky


0

Vítkov čtyřmi góly ve druhém dějství deklasoval Krásné Loučky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vítkova odčinili smolnou porážku z Ludgeřovic, když na vlastním stadionu rozmašírovali Krásné Loučky. Domácí se poprvé prosadili v 19. minutě. Krása předal míč Jurečkovi, který se uvolnil šikovnou zasekávačkou a poté poslal balon levačkou nechytatelně k tyči – 1:0. Tým z Bruntálska však nepropadal panice. Ještě do přestávky stihli hosté otočit skóre. Nejprve zavzpomínal na úspěšnější časy Cudrák (1:1), aby pak Krásné Loučky rozebraly soupeře do posledního šroubečku a Satke upravil na 1:2. Vítkov naštěstí oplácel podobnou mincí. Jurečka zakroutil trestňák přesně na hlavu Černína a ten vsítil důležitý gól do šatny – 2:2.

 

Druhé půli už zcela šéfovali domácí borci. Čerstvou krev do žil jim napumpovala 49. minuta, kdy se kopal z hranice šestnáctky nebezpečný přímák a Jurečka opět prokázal vynikající techniku – 3:2. Další branky na sebe nenechaly dlouze čekat. O čtvrtý hřebíček do hostující rakve se postaral Špok, který vytěžil maximum z pěkné kombinace Pavlíčka s Černochem – 4:2.  O chvíli později vysunul Krása rozběhnutého Jurečku a ten naservíroval míč na zlatém podnose Černínovi – 5:2. Šest minut před závěrečným hvizdem završil Černín hattrick, a to po asistenci dalšího zápasového hrdiny Jurečky – 6:2. Nadupaný Vítkov navíc za stavu 3:2 zahodil penaltu, když Krása nepotrestal nedovolený zákrok na Jurečku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Krásné Loučky mají hodně zkušený mančaft, který s námi ještě v prvním poločase držel krok. Po přestávce už jsme na hřišti dominovali. Herně jsme na tom velice dobře, bohužel jsme stále schopní zahodit spoustu šancí. Teď jsme sice vstřelili šest gólů, neklidně jich mohlo být více. Výborný výkon podali hlavně Jurečka s Černínem, kteří byli prakticky u všeho.

TJ Sokol Krásné Loučky
Libor Dvořák (trenér): V prvním poločase šel sám na branku Cudrák, ale nedal. Kdyby proměnil, mohl se zápas vyvíjet jinak. Pak jsme dostali branku na 1:0. Cudrák dokázal srovnat a Satke pět minut před koncem poločasu otočil na 1:2. Do poločasu jsme bohužel ze standardky inkasovali vyrovnávací branku. Hned zkraje druhé části jsme dostali třetí branku z přímáku. Pak dokázal náš brankář zneškodnit penaltu, a měli jsme šance. Soupeř nás pak potrestal z rychlých brejků, a dopadlo to, jak to dopadlo. Vítkov vyhrál zaslouženě.

Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - M. Jurečka [-] , J. Dohnálek [-] , K. Krása [-] , O. Kalivoda [-] , L. Pavlíček [-] , J. Černín [-] (86. P. Scholaster [-] ) , K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] (74. L. Chalupa [-] ) , M. Mikulenka [-] , T. Černoch [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
P. Malinovský [-] - M. Satke [-] , O. Šmíd [-] (14. L. Česlík [-] ) , J. Lalák [-] , J. Dankovič [-] , M. Cudrák [-] , J. Košárek [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , L. Dvořák [-] , M. Tesař [-] (76. S. Chudický [-] )

ŽK: 25. J. Černín , 74. L. Dohnálek - 18. M. Tesař , 23. R. Choma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEIDLER René - POBOŘIL Radek, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.