Evropská a Konferenční liga se bude hrát s novými míči Kipsta!

0

Už se s míčem této značky hrálo ve francouzské a belgické lize. Teď ale Kipsta, značka sportovního řetězce Decathlon, míří ještě o patro výše. A tak má Kipsta na starost oficiální míče pro pro příští tři sezony Evropské a Konferenční ligy UEFA! My jsme je poslali na testování a recenze do týmů z krajského přeboru (SK Rakovník) a divize (FC Rokycany) a už brzy vám představíme výsledky.

„Nejsme jen maloobchodní prodejce, ale značka, která může produkovat nejlepší fotbalové míče na světě,“ říká Kieran O'Shea, komerční ředitel profesionálních partnerů Kipsta, což je značka sportovního řetězce Decathlon. Kipsta si dala na nových míčích pro Evropskou a Konfernční ligu pořádně záležet. "Spolupráce pro Evropskou i Konferenční ligu jsou uzavřené na tři roky. Chceme, aby profesionální hráči napříč Evropou, kteří se utkávají v těchto soutěžích, byli s naším míčem spokojeni a ocenili ho při hře. Naším cílem je, aby naši zákazníci po celém světě pochopili, že kvalita našeho míče je dostatečně dobrá pro profesionály. Je to součást strategie změny vnímání Decathlonu, abychom našim zákazníkům sdělili, že jsme schopni vyrábět nejlepší produkty na trhu," uváděl O'Shea v rozhovoru pro footballclub.cz.

 

Míče pro evropské soutěže jsou vyrobené technikou thermobonded využívající tepelné lepení jeho součástí, takže nemá švy, udržuje své vlastnosti, tvar a hmotnost za jakéhokoli počasí. Nový je u míče tvar panelů, ze kterých je vytvořený jeho plášť, i reliéfní linie, což zlepšuje stabilitu míče ve vzduchu. 

 

Ve společnostech Kipsta a Decathlon se maximálně soustředí na zdokonalení produktové nabídky. "S týmem Kipsta jsme v posledních několika letech pracovali na vývoji jednoho z nejlepších míčů na trhu. Míč je testován nejen nad rámec požadavků FIFA Quality Pro, ale také přímo na hřišti s profesionálními a amatérskými fotbalovými kluby, abychom měli z první ruky zpětnou vazbu a slyšeli všechny názory přímo od hráčů. Ve chvíli, kdy jsme byli s naším míčem spokojeni, jsme chtěli navázat spolupráci s UEFA, jakožto vrcholnou evropskou organizací pro klubový fotbal. Prostřednictvím tohoto partnerství se chceme ve světě profesionálního fotbalu etablovat jako dodavatel jednoho z nejlepších míčů," vyslovuje za Decathlon a Kipstu přání komerční ředitel. Mluví o testování i amatérskými fotbalovými kluby. Této myšlenky jsme se ve fotbalunas.cz chytli.

 

A tak jsme míče Kipsta, se kterými se u v příštím týdnu rozběhne nový ročník Evropské ligy, poslali do Rokycan (4. liga) a SK Rakovník (5. liga), aby je týmy otestovaly a zrecenzovaly. Už brzy přineseme na fotbalunas.cz ohlasy na míče ze zmíněných klubů!

 

/PR článek

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou