Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 14:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov senzačně odvrátil porážku z prvního zápasu


Branky


0

Karty před zápasem byly rozdány jasně. Blovice přijely z Chotěšova s komfortní výhrou 2:4. Přesto Chotěšov přijel s bojovnou náladou a chtěli ještě zkusit zabojovat o postup. Zápas byl vcelku pohledný. Utkání mělo nakonec docela jasný a překvapivý průběh. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnější poločas

V parném počasí nastoupily oba týmy do zápasu, který rozhodne o úspěšnosti sezóny. Domácí měli jasně lepší výchozí pozici a možná trochu podcenili vstup do zápasu. Aktivnější byli hosté, drželi balon a připravili si i nějaké šance. První branka utkání přišla v 11. minutě. Josef Jindřich využil zaváhání brankáře Blovic a poslal míč mezi houštinou těl do branky. Gól jako by vlil Chotěšovu ještě více energie do žil, vycítili, že postup ještě není ztracený. I nadále tahali domácí za kratší konec a do šancí se dostávali spíše sporadicky. Hosté naopak hráli vcelku uvolněně a byli lepším týmem. Do konce poločasu si týmy vytvořily pár šancí, ale ani jeden z golmanů za svá záda nic nepustil. Poločas tak skončil 0:1 a bylo jasné, že druhá půle bude ještě velmi zajímavá.

Radost hostů

Do druhého poločasu šly Blovice s tím, že se musí probrat a začít hrát líp. Hra se také vyrovnala, ale šance spíše nepřicházely. V 54. minutě se hosté dostali po pěkné kombinaci do křídelního prostoru, odtamtud přišla přízemní přihrávka na střed hřiště, tam se k balonu dostal Miloslav Karbán a zkušeně uklidil míč po zemi k tyči. 2:0. V tu chvíli už byli Chotěšovští už jen jednu branku od kýženého postupu. Domácí jako by se pořád nemohli dostat ke své hře, hodně kazili a začínali být už i hodně nervózní. Dílo zkázy pro Blovice dokonal znovu Josef Jindřich, který v 65. minutě povedenou ranou poslal hosty směr Okresní přebor. Pak ale přišel zvrat ve hře a Chotěšov začal spíše bránit. Dlouho to vypadalo, že domácí se branky prostě nedočkají, jejich pokusy chytal brankář nebo blokovala pozorná obrana. Pak se ale naskytla skulinka v jinak dobře hrající obraně a Václav Davídek znovu převážil misky postupových vah na stranu Blovic. Od té chvíle se na hřišti bojovalo o každý centimetr půdy, ani jeden z týmů nechtěl ustoupit. Hosté ale nakonec našli svého hrdinu. Šest minut před koncem zápasu se odražený balón dostal k nohám sedmačtyřicetiletého Stanislava Durkoše a ten ho z šestnácti metrů poslal obroučkem do šibenice. Domácí se pak vrhnuli do útoku vší silou. Hosté se zase zatáhli před své vápno a bránili senzační postupový výsledek. Dokonce zápasu už ale branka nepadla a tak se Chotěšov "B" stává novým účestníkem Okresního přeboru. Blovice budou muset bojovat ve III. třídě o návrat. 



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (Vedoucí mužstva TJ Chotěšov B): "Blovice k tomu zápasu podle mě nepřistoupily úplně zodpovědně. My si chtěli zápas užít a byli jsme v podstatě celý zápas lepší. Dostali jsme se do postupové pozice za stavu 3:0, jim se poté povedlo snížit a my jsme dali postupový gól až chvíli před koncem. Byl to bojovný zápas, myslím že i divácky atraktivní. Samozřejmě ne pro domácí fandy (smích). Máme radost s postupu, ale společně s tím nám vzniká i závazek."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] (46. J. Diviš [-] ) - M. Kašpar [-] , J. Stegmuller [-] , V. Davídek [-] - K. Hajský [-] (86. R. Šabata [-] ) , J. Veselovský [-] , O. Šeba [-] (35. O. Laibl [-] ) - Š. Merhaut [-] - J. Šmíd [-] , M. Veselovský [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - Z. Hönig [-] (83. P. Milička [-] ) , T. Brabec [-] , P. Eret [-] , S. Durkoš [-] - M. Karban [-] (72. A. Kavka [-] ) , J. Jindřich [-] , P. Braun [-] , L. Ondruš [-] (46. T. Veselý [-] ) , L. Calta [-] - V. Bednář [-] -

ŽK: 50. V. Davídek - 68. T. Brabec , 90. P. Eret .
Místo: Blovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - RUDA Daniel, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.