Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku nakonec ovládl Mochtín


Branky


0

Tlučná šla do zápasu se obrovským mankem, ale musí se jí uznat že nic nevypustila. Postavila mladé kluky, kteří na hřišti nechali srdce !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná si zápas rozehrála velice dobře ...

I přes vysokou výhru venku se Mochtín chtěl doma rozloučit se sezónou s grácií. Stejný plán měla i Tlučná, což dokazovala i přestavěním svého kádru. Nastoupilo plno mladých hráčů, od kterých se dala čekat dravost a osvěžení celého týmu. Tím byla udána i taktika pro oba týmy. Zatímco Mochtín převážně tlačil, Tlučná mezitím hrála na rychlé a smrtící brejky. To se jim i vyplácelo a hned v 9. minutě šli hosté do vedení. Balón se totiž dostal za obranou až k Schejbalovi, který byl v tomto utkání prostě produktivní. Další událostí v zápase byla poměrně brzká červená karta pro Cihláře v 16. minutě. Tu obdržel po stažení soupeře, při nebezpečném protiútoku. Na 0:2 zvyšoval Robin Štěpán , když po vyvedeném centru dával do prázdné brány. Do konce poločasu však Mochtín dokázal vyrovnat. Nejdříve v 38. minutě po Tomanově přihrávce o tyč snížil Žiak, aby poté ve 40. minutě mohl Dolejš po další Tomanově přihrávce vyrovnat. Poločas tedy skončil 2:2.

..., nicméně ani dobrý začátek jí nakonec nestačil.

Ve druhém poločase už bylo všem jasné kdo postoupí. Ovšem úctyhodné bylo, jak se k tomu hráči postavili. Po pěti minutách hry poslal poprvé v zápase domácí do vedení Smolík Zbyněk. Z vedení se dlouho neradovali,  jelikož Schejbal se druhým a třetím gólem v zápase po rychlých brejcích do zápisu, jako střelec Hattricku. Jeho výborný výkon napodoboval na druhé straně pravý bek Žiak, jenž v 77. minutě individuální akcí vyrovnal na 4:4. Drama rozsekl v 84. minutě Velek Tomáš, střelou která mu náramně sedla. Mochtín tedy vyhrál i domácí zápas a bezpečně si pohlídal návrat do 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Jsem rád, že jsme tento dvojzápas zvládli. Ukázali jsme náš charakter, což je pro mě velice důležité.

TJ Tlučná
Libor Hnát: Chtěl bych pochválit celý tým. Do příští sezóny bychom měli zapracovat co nejvíce mladých kluků a pokud to vyjde, budeme znovu bojovat o nejvyšší příčky v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (67. T. Velek [-] ) , J. Dolejš [-] (83. J. Čeleda [-] ) , Z. Toman [-] , K. Šlechta [-] (46. J. Šafránek [-] ) , J. Žiak [-] , T. Babka [-] , J. Cihlář [-] , P. Švátora [-] , Z. Novák [-] , P. Staněk [-]

TJ Tlučná
M. Kouřil [-] - T. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] , R. Štěpán [-] (46. M. Sušír [-] ) , D. Černý [-] , S. Schejbal [-] , M. Kouřil [-] , T. Keramidas [-] (78. F. Kabát [-] ) , M. Nachtmann [-] , J. Saitz [-] , T. Žďárský [-]

ŽK: 33. Z. Toman - 6. T. Nachtmann , 6. R. Tyll . ČK: 16. J. Cihlář .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Šiška Pavel - Kohout, Rubáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.