1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně zvládla i odvetu


Branky


75. M. Stoklasa - 57. M. Janeček (p.) , 62. T. Pergl , 70. K. Šmejkal , 77. M. Trumpeš
0

Fotbalisté Kdyně zvítězili i v odvetném zápase a zajistili si tak účast v příštím roce 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Fotbalisté Kdyně měli do dnešního zápasu pohodlný náskok šesti branek, zdaleka ale nemohli utkání vypustit. Dlouhý Újezd měl složitou pozici, rozhodně se ale nevzdával. Domácí fotbalisté měli více ze hry, svou územní převahu ale nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Hosté byli spíše zatažení i oni ale postupně začali vystrkovat růžky. Nakonec to byli hosté, kdo měl největší šanci, domácího brankáře ale zachránila tyč. Na hráčích Dlouhého Újezda byla vidět velká snaha zvrátit výsledek z prvního zápasu, soupeř si ale hlídal výsledek a až na několik příležitostí nepustil domácí téměř k ničemu. Diváci tedy v prvním poločase čekali na branku marně, skóre bylo po pětačtyřiceti minutách 0:0.

Kdyně porazila soupeře i podruhé

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující fotbalisté, kteří zvýšili agresivitu v osobních soubojích a na obrazu hry to bylo znát. Domácí na svého soupeře nestačili, navíc začali v obranné části kupit jednu chybu za druhou. Toho hosté dokonale využili a v 57. minutě vybojovali pokutový kop. Míč si na bílý bod postavil Milan Janeček a chladnokrevně proměnil. Dlouhý Újezd mě v ten moment složitou situaci, musel totiž vstřelit osm branek. Domácí ještě více otevřeli zadní vrátka a soupeř je za to trestal. V 62. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Tomáš Pergl a hosté už věděli, že mají vítězství v kapse. V 70. minutě navíc přidal třetí branku hostí Karel Šmejkal, který se v prvním utkání blýskl hattrickem. Domácím hráčům se podařilo vstřelit alespoň čestný gól, o který se v 75. minutě postaral Milan Stoklasa, domácí příznivci ale rozhodně neměli co slavit. O dvě minuty později upravil skóre na konečných 1:4 doposud velmi aktivní Martin Trumpeš, který i přes velmi nízký věk (16 let!) patřil k nejlepším fotbalistům na hřišti. Do konce zápasu se už nic významného nestalo, Kdyně tedy zvládla i odvetu a i v příštím roce se může pyšnit účastí v 1.A třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Dnes jsme se bohužel porazili úplně sami. Hráli jsme pěkný fotbal, bohužel jsme doplatili na chyby v obraně, ze kterých soupeř trestal. Jinak byli hosté dnes jaloví.

SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: První poločas jsme měli několik šancí, opět se nám ale nedařila střelba jako po celý rok. I domácí měli několik šancí, ale celkem v pohodě jsme si hlídali náskok z prvního zápasu. Do druhé půle jsme vstoupili důrazněji, podařilo se nám vstřelit branky a definitivně jsme tak utvrdili naše udržení v 1.A třídě.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , M. Vrba [-] , T. Bizoň [-] , J. Švábek [-] (61. P. Pavlík [-] ) - P. Roháč [-] , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] , V. Zeman [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] (78. J. Synek [-] )

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - L. Výškrabka [-] , R. Mathauser [-] (46. M. Miklič [-] ) , D. Hula [-] , M. Janeček [-] (85. J. Schwarz [-] ) - M. Výškrabka [-] , M. Trumpeš [-] , M. Džugan [-] (78. P. Forst [-] ) , K. Hamor [-] - K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] (78. M. Kratochvíl [-] )

ŽK: 23. J. Švábek , 44. T. Bizoň , 56. L. Zeman , 70. V. Zeman - 59. K. Hamor .
Hráči zápasu: T. Kopolovič - M. Trumpeš .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.