4:3
(1:3)
11. P. Boháč
14. P. Boháč
19. J. Hekrdla (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolaps v podání Nové Vsi


Branky


30. J. Korotvička , 64. R. Janoušek (p.) , 73. D. Rainke , 74. R. Dittrich - 11. P. Boháč , 14. P. Boháč , 19. J. Hekrdla (vl.)
0

Jístý vítěz OP se utkal s o třetí místo bojujícím Srubcem. Nová Ves rozhodně nechtěla zbylé zápasy odchodit a tak se diváci mohli těšit z dobrého okresní fotbalu. Ve 20. minutě by si na domácí nevsadil asi  nikdo. Jenže ti nakonec dokázali vymazat tříbrankové manko a vyhrát! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající start Nové Vsi

Jak domácím, tak hostům chyběli někteří hráči. I přesto se na srubeckém kopci hrál zajímavý zápas se spoustou branek a zajímavých situací. Boháč hrál v prvním poločase na postu útočníka a jakoby chtěl ukázat, že na tomto postu je střílení branek sranda. V 11. minutě centroval do pokutového území Neumann mladší a zmiňovaný Boháč se prosadil po pěkné rybičce poprvé – 0:1. Uběhly tři minuty a Boháč se radoval podruhé. Po rohovém kopu Procházky na přední tyč nedal Boháč Korbelovi šanci – 0:2. V minutě 19. byli domácí zralí na ručník. Po vlastním přímém volném kopu zaspali obránci Srubce a šli dva Novoveští na jednoho Srubeckého. Holý nabídl míč Procházkovi a ten s přispěním Hekrdly dával již na 3:0 z pohledu Nové Vsi. Gól naděje pak pro domácí mužstvo vstřelil Korotvička, jenž využil standardní situace a na zadní tyči se hlavou nemýlil – 1:3

Srubec třemi brankami otočil vývoj utkání!

Ve druhém poločase chtěli ještě domácí zabojovat a s výsledkem něco udělat. A to se jim nakonec i podařilo. V 64. minutě velmi rozčílil hostující tým hlavní rozhodčí Pileček, jenž si dle jejich názoru totálně vymyslel pokutový kop, když Boháč odehrál míč čistě. Nabídnuté šance se chopil kanonýr Janoušek a velmi sebevědomě, po Panenkovsku, snížil na 2:3. A v 73. minutě bylo již srovnáno. Kalina si pohrál na lajně s obránci hostů a centroval do pokutového území. Tam první pokus Pavel ještě vyrazil, ale na dorážku Rainkeho byl již krátký – 3:3. A aby toho nebylo pro hosty málo, v 74. minutě rozhodl utkání Dittrich. Po špatném odkopu Janečka vystřelil Dittrich přímo k tyči – 4:3. Vyrovnat mohl ještě střídající Labaj, když Korbel podskočil centrovaný balón, prázdnou branku ale trestuhodně netrefil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jakub Leština (hráč Srubce): První půli byla Nová Ves lepší, napadali nás a hrozili jak z brejků, tak z dobře zahrávaných standardních situací. Nová Ves ve druhé půli více zalezla a kluci to nakonec otočili.

TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Prvních dvacet minut jsme hráli velmi dobře, vstřelili tři branky. Potom jsme udělali zbytečný faul u praporku a dovolili soupeři snížit. Ve druhém poločase jsme se potom je dohadovali mezi sebou, s protihráči, s rozhodčím...Mužstvo, které ztratí vedení 3:0, to je něco asi špatně. Proti panu Pilečkovi nic nemám, znám ho dlouho, ale myslím si, že by se měl někdo zamyslet nad delegací rozhodčího. Přeci jenom to bylo utkání prvního se třetím, tak by tomu měl odpovídat i rozhodčí.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Leština [-] (46. F. Hekrdla [-] ) , J. Petr [-] - J. Švec [-] (66. D. Rainke [-] ) , R. Janoušek [-] (88. T. Zimmel [-] ) , R. Dittrich [-] , J. Korotvička [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-]

TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - D. Holzer [-] , P. Boháč [-] , E. Janeček [-] - Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] , P. Janovský [-] - R. Procházka [-] - V. Neumann st. [-] (62. L. Labaj [-] ) , R. Šejba [-] , M. Vávra [-]

ŽK: 42. J. Korotvička - 42. P. Boháč , 80. Z. Holý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ČEČKA Milan (N), KUKAČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.