Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves otočila utkání s Novými Hrady


Branky


0

Nové Hrady zajížděly v sobotním dopoledni na hřiště vedoucího celku OP a mohly jen překvapit. To se jim velmi dobře dařilo první poločas, kdy vedly o jednu branku. Ve druhém poločase však ukázali větší kvalitu domácí fotbalisté a otočili vývoj zápasu na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů

Nová Ves je nejlépe střílejícím mužstvem v soutěži a mnoho branek padá i v utkáních Nových Hradů. Diváci se tak měli na co těšit. A hráči obou mužstev se opravdu činili. Neuběhly ani dvě minuty a hosty poslal do vedení Brousek po chybě Boháče, který špatně odhlavičkoval dlouhý balón – 0:1. vyrovnat se ale domácím podařilo po půl hodině hry. Procházka využil nahrávku Janovského a ze strany překonal gólmana Winsbergera – 1:1. Domácí hráči byli aktivnějším týmem a čekalo se, kdy přidají druhou branku. Jenže v samém závěru první půle se ke standardní situaci postavil Vítězslav Jelínek a přes zeď překonal Pavla – 1:2. Ten míč sice chytil, ale už za brankovou čárou. Do kabin se tak šlo za překvapivého vedení Nových Hradů. 

Čtyři góly v hostující brance znamenaly obrat zápasu

V kabině domácích proběhla o přestávce hodně živá diskuse, trenér Pekárek byl velmi nespokojený a svým svěřencům vyčinil. Ti si jeho slova vzali k srdci, a když přežili samostatný nájezd hostujícího útočníka (dobře zakročil Pavel), mohli začít s obratem utkání. V 57. minutě vyrovnal Boháč, když perfektně vyvezl míč, narazil si s Neumannem ml. a tečovanou střelou vyrovnal – 2:2. Napravil tak svoje úvodní zaváhání. Pátý gól utkání by směle mohl kandidovat na branku kola. Holý si převzal míč a z cca 25ti metrů napálil skákající míč pod víko – 3:2! Diváci byli po obratu svých hráčů ve varu a na rozdíl dvou branek dával opět Procházka. Jeho centrovaný míč ze standardní situace na zadní tyč prošel až do sítě – 4:2. Pověstného bůra pak zařídil střídající Šejba, který nevěděl v pokutovém území co s míčem, tak zkusil pověstné kuchlo a mohl se jít radovat – 5:2.  

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Hosté se představili jako houževnaté mužstvo a díky naší nekoncentrovanosti šli do vedení. A když už jsme srovnali, dostali jsme do šatny gól z přímého kopu. Rozhodující moment bylo nepromění samostatného úniku hráče Hradů. Nakonec jsme přidali 4 branky a utkání zvládli. Konec dobrý, všechno dobrý.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] - B. Češka [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] (85. P. Lexa [-] ) - V. Neumann ml. [-] , R. Procházka [-] (75. R. Šejba [-] ) , M. Vávra [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - V. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , F. Janda [-] (75. J. Hanžlík [-] ) , V. Gregor [-] - K. Šedivý [-] , M. Němec [-] (84. L. Tuscher [-] ) , J. Marhoun [-] , J. Marhoun [-] - M. Zajac [-] (60. P. Rehák [-] ) , L. Brousek [-] (75. D. Svoboda [-] ) -

ŽK: 39. M. Vávra , 69. B. Češka - 39. J. Marhoun , 39. J. Marhoun .
Hráči zápasu: P. Boháč , Z. Holý - L. Brousek .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: GRANEC Robert - KUKAČKA Jiří (N), JELÍNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.