Borek prohrál i páté jarní utkání


Branky


0

Boršov chtěl doma zvítězit s trápícím se Borkem, což nakonec i zvládl. Borek inkasoval potřetí v řadě řtyři branky a na první jarní body si bude muset počkat minimálně týden. Hosté zápas ztratili v posledních deseti minutách, kdy Boršov dvakrát udeřil. 

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Franka odpověděl Müller

Borek se dostal do obtížné situace již před samotným výkopem. Ani jeden z jeho brankářů nebyl kvůli pracovním povinnostem na utkání připraven a tak musel v bráně zaskočit hráč z pole Martin Šulista. Další ránou pak bylo zranění stopera při rozcvičování, a když další stabilní stoper Litvan nebyl na utkání přítomen, zastoupil je Stejskal. První půle nabídla vyrovnaný fotbal s podobným počtem šancí na obou stranách. Jako první se radovali hostující hráči. Ve 4. minutě napřáhl z více než dvaceti metrů Frank a pěknou střelou k tyči překonal Machatu – 0:1. Boršov srovnal se soupeřem krok ve 36. minutě. Šulista vyrazil míč jen před sebe a z hranice vápna srovnal Müller1:1. Borek rozhodně nevypadal jako tým, který na jaře neuhrál ani bod. 

Poslední slovo měli domácí hráči

I druhý poločas byl vcelku vyrovnaný. Hosté si hlídali především Komrsku a Šefčíka, což se jim poměrně dařilo. Boršov se dostal do vedení až v 72. minutě zásluhou Filišteina2:1. Jeho přímý volný kop byl ještě ve zdi přizvednut hráčem Borku a Šulista byl bez šance. Jenže hosté se nevzdali a o pár minut později bylo opět srovnáno. Krupka přešel přes dva bránící hráče a navedl si míč na střed pole a utaženou střelou zpoza vápna překonal Machatu – 2:2. Poslední desetiminutovka přinesla ještě dvě branky. Nejprve se prosadil Šefčík, když jeho centr na zadní tyč proletěl až do sítě – 3:2. Závěrečnou tečku za utkáním pak udělal Pícha, který uzavřel skóre na konečných 4:2. Boršov se vrátil na pátou pozici, Borku se soupeři v boji o záchranu zase o trochu vzdálili.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Jednotlivce bych dnes vyzdvihovat nechtěl, chválím celé mužstvo za bojovnost. Borek byl nepříjemný soupeř, dobře se pohyboval a jsem rád, že jsme uhráli tři body.

FK Borek
Radek Kolouch (trenér Borku): Dnes jsme podali nadějný výkon, hráči se snažili, bohužel jsme měli problémy s brankáři a složením obrany. Opět nás srazilo mnoho inkasovaných branek. Doufám, že to již konečně zlomíme a v dalším utkání zabodujeme.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - P. Češka [-] , V. Čuřík [-] (46. L. Soukup [-] ) , L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , J. Šefčík [-] , V. Anderle [-] (85. D. Friedl [-] ) , M. Pícha [-] , L. Fessl [-] , T. Müller [-] , J. Češka [-]

FK Borek
M. Šulista [-] - L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] , D. Janíček [-] (61. J. Svatoš [-] ) , J. Frank [-] , K. Krupka [-] , M. Stejskal [-] , M. Šulista [-] , J. Buchar [-] (51. J. Endlicher [-] ) , T. Beránek [-] (74. M. Bukovinský [-] )

ŽK: 74. M. Pícha .
Hráči zápasu: F. Filištein - J. Frank .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Brejník Aleš - TOMEK Jiří (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.