1:1
(0:0)
66. M. Zajac
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Boršově se body dělily


Branky


0

I druhý jarní zápas odehráli hráči Nových Hradů na cizím hřišti a po prohře na Hluboké, je v Boršově nečekal vůbec jednoduchý úkol. Domů nakonec s prázdnou neodjeli, naopak boršovští hráči byli po utkání velmi zklamaní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích ke gólu nevedl

Domácí trenér Trefný se musel obejít bez tří stabilních členů základní sestavy – Grubera a bratry Pavla a Jana Češky. Začátek utkání vyšel o něco lépe hostům, jenže z takového platonického tlaku si žádnou šanci nevypracovali. Naopak domácí Pokorný měl na noze gól, když si hezky naběhl za obranu soupeře a z rohu malého vápna orazítkoval pouze tyč Winsbergerovy svatyně. Odražený míč pak s trochou štěstí přistál přímo v rukou brankáře Nových Hradů. Další nadějný pokus vyslal Pícha, ale Winsberger byl připravený a střelu mezi nohy zpacifikoval. Jedinou velkou příležitost si hosté připsali v 31. minutě, když nájezd jejich hráče ze strany a následnou střelu na zadní tyč vyrazil Fabián na rohový kop. V prvním dějství tedy diváci branku neviděli.

Šefčík pro domácí zachránil aspoň bod

Po pauze byli opět aktivnější domácí borci, jenže ne a ne se dostat do dobré střelecké pozice. Až přišla 62. minuta a perfektní přihrávka na Píchu, který postupoval sám na brankáře hostů. Ten měl ovšem velmi dobrý den a i tentokrát Píchu vychytal. A jak říká otřepané fotbalové pravidlo, nedáš, dostaneš. V 66. minutě si nerozuměl Lísal s gólmanem Fabiánem a Nové Hrady se ujaly vedení – 0:1. Lísal dával hlavou malou domů, jenže netrefil postavení Fabiána, kolem kterého míč jen proletěl a Zajac již měl jednoduchou úlohu.  Boršov pak zahrával jednu standardní situaci za druhou a z jedné se dokázal i prosadit dobře hrající Šefčík1:1. V závěru mohl Boršov strhnout vedení na svou stranu, a to když Soukup nacentroval míč na hranici pokutového území, kde stál osamocený Fessl. Ten z první pálil těsně vedle horního rohu branky hostů. Oba soupeři si tak rozdělili po jednom bodu. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Hráli jsme dnes bez tří opor, což se na naší hře velmi podepsalo. Obrana podala špatný výkon, na druhé straně jsme měli asi pět gólovek a neproměnili jsme nic a poté jsme si dali ještě vlastní branku. Pochválit bych chtěl Šefčíka za bojovnost. Jinak jsem výsledkem zklamaný.

TJ Nové Hrady
hráč Nových Hradů: My jsme si do Boršova přijeli pro bod a ten máme. První poločas měli domácí více šancí, kdy nás ale podržel brankář. Druhý poločas již byl vyrovnanější, kdy domácí hrozili již pouze ze standardních situací.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - L. Fessl [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , J. Lísal [-] - J. Šefčík [-] , L. Soukup [-] - T. Müller [-] , M. Pícha [-] (72. V. Anderle [-] ) , F. Pokorný [-] - L. Komrska [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-] , J. Jelínek [-] - V. Soubusta [-] , L. Brousek [-] , M. Zajac [-] , M. Němec [-] , L. Tuscher [-] (84. L. Suchý [-] ) , Z. Hrbáček [-] , J. Marhoun [-]

ŽK: 30. L. Soukup - 54. J. Marhoun .
Hráči zápasu: J. Šefčík - L. Winzberger .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - TOMEK Jiří (N), JELÍNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.