Mladé porazilo posílený Rudolfov B


Branky


21. K. Tondr , 57. V. Moudrý , 83. J. Vítek - 75. R. Pouzar
0

V Mladém se hrál v nedělním podvečeru zajímavý fotbal, který přinesl řadu šancí na obou stranách. Produktivita v zakončení a dobrý výkon brankáře Jakovljeviče nakonec přisoudily tři body domácím, kteří tak nadále drží druhou příčku v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky Jakovljevičovi Mladé neinkasovalo

Hned na začátku je třeba zdůraznit, že se v Mladém hrál na okresní poměry výborný fotbal. Podmínky pro něj bylo jako stvořené, neboť hřiště i počasí bylo ideální. Za hosty nastoupili dva kvalitní hráči A týmu, Radim Pouzar s Baščevanem. Ve 14. minutě se právě Pouzar předvedl pěknou střelou z trestného kopu, ale domácí Jakovljevič předvedl první výborný zákrok dne a vytáhl střelu na rohový kop. Nebezpečný byl i druhý z pendlů Baščevan. Jak skórovat ukázali hostům domácí ve 21. minutě, kdy se prosadil domácí matador Tondr, jenž využil nahrávky Schustera – 1:0. Pro hosty se opakovala situace z minulého zápasu, když jejich pomezní laik signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí Škuthan nechal ve hře pokračovat. Ještě před tím spolu skvěle kombinovali Schuster s Moudrým, prosadit se ale nedokázali ani jeden. Pouzar i Baščevan hýřili aktivitou a pěknou nahrávku Pouzara nezužitkoval Baščevan, jenž hlavou nechal vyniknout domácího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Mladé uhájilo vítězství

První poločas nastavil ty nejpřísnější měřítka a nezklamal ani poločas druhý. V 57. minutě se domácí dokázali prosadit podruhé. Hostující obrana nedokázala odvrátit balón do bezpečí a Moudrý trestal. V klidu si rozhýbal brankáře a uklidil kulatý nesmysl přímo pod klacek – 2:0 (dle názoru hostující lavičky se jednalo opět o ofsajd, praporek stejného pomezního zůstal tentokrát dole, HR neopravoval). Mladé pak orazítkovala dvakrát konstrukci branky a Pouzar trestal. Z malého vápna neměl problém v 75. minutě snížit na rozdíl jediné branky – 2:1. Obdržená branka hráče Mladého překvapila, ale spolehlivý Jakovljevič vracel sebedůvěru na kopačky svých spoluhráčů. Ti pak předvedli rychlý protiútok, kdy dal Moudrý střele malou razanci a tak vlastně předložil důslednému Vítkovi lahůdku v podobě střely z brankové čáry - 3:1. V poslední minutě ještě neproměnil pokutový kop Radim Pouzar. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Odehráli jsme jedno z nejlepších, ne-li nejlepší utkání na jaře. Super podmínky, pěkný počasí, kvalitní soupeř. To že jsme takto kvalitní utkání dokázali dotáhnout do vítězného konce je velké plus, zvlášť když vezmeme nabitou sestavu soupeře.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Viděli jsme zajímavé utkání, kde si myslím že jsme si prohrát úplně nezasloužili a mohli třeba i remizovat. Bohužel pro nás skvěle zachytal domácí brankář.



Sestavy


SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Brozman [-] , Š. Pařízek [-] , A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] - M. Drábek [-] , T. Kočvara [-] , K. Tondr [-] (35. P. Schuster [-] ) - V. Moudrý [-] , V. Materna [-] (88. M. Zemek [-] ) , M. Schuster [-] (78. J. Vítek [-] ) -

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , D. Hlavatý [-] , M. Žoček [-] - R. Pouzar [-] , K. Loula [-] (46. V. Dvořák [-] ) , M. Pexa [-] , N. Nguyen [-] - V. Baščevan [-] (66. V. Brom [-] ) , F. Pouzar [-]

ŽK: 38. K. Loula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - STACH Josef (N), DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.