3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Čtyř Dvorů nedala Hradům šanci


Branky


0

Ačkoliv měli domácí tři vykartované hráče, sestavu dali dohromady celkem v poklidu a na střídačce měli připravené čtyři hráče. Rozdílovým hráčem byl kanonýr Příhoda, jenž skóroval dvakrát a to o den dříve absolvoval náročné utkání s Dobrou Vodou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní efektivita v podání domácích

Již v úvodu je zmíněno, že hráči domácího celku neskládali svoji jedenáctku lehce. Jenže na „Čtyráku“ mají solidní mládež a tak tým doplnili čtyři mladíci a k tomu přišlo ještě na pomoc trio „áčkařů“. Dalo by tedy s trochou nadsázkou říci, že Nové Hrady na vyloučení domácích hráčů v minulém kole možná ještě doplatili. V prvním poločase k vidění tolik šancí nebylo, ale produktivita domácích bylo na vysoké úrovni. V 10. minutě centroval do pokutového území Svoboda, který mimochodem převzal kapitánskou pásku po distancovaném Píšovi, a míč se dostal až k Příhodovi, který chladnokrevně zakončil – 1:0. Voneše vylekal jen průnik krajního hráče Nových Hradů, jehož střelu ale zablokoval Hlásek. V poslední minutě prvního dějství vysunul Marek Sedlic Vejvara, jenž se v samostatném úniku nemýlil a překonal Jelínka podruhé – 2:0. Jelínek musel zaskočit za jinak stabilního brankáře Winsbergera. Mezitím trefil ještě Příhoda břevno.

Poklidné utkání si domácí již vzít nenechali

I ve druhém poločase byl brankář domácích Voneš bez práce. Domácí poměrně v klidu kontrolovali hru a více drželi míč na svých kopačkách. Do hry se postupně dostali i všichni čtyři náhradníci na straně domácích i všichni tři na straně hostů. Výsledek zápasu se změnil až  v 84. Minutě po rohovém kopu Leiše hlavičkoval úplně sám Příhoda, který si v těchto pozicích ví již rady – 3:0. Leiš a Příhoda byli jedni z nejlepších na place. Druhý jmenovaný pak ještě vysunul do úniku Sobolíka, ten ale branku trefit nedokázal. Nic víc se již v nedělním dopoledni nestalo a tak Nové Hrady neodvezli z Českých Budějovic ani bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša ( nehrající kapitán Čtyř Dvorů): Jsme spokojení jak s výsledkem, tak s hrou, možná nám nakonec pomohlo, že dnes museli nastoupit kluci z áčka plus jsme měli pár dorostenců. I po tom minulém nepovedeném zápase jsme chtěli vyhrát a odnesly to Hrady. Velmi dobře zahrál mladý Filip Leiš.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - T. Vajo [-] (80. A. Čepička [-] ) , J. Příhoda [-] , P. Salva [-] , P. Hlásek [-] (75. L. Zeman [-] ) , V. Vejvar [-] (82. D. Sobolík [-] ) , V. Slepička [-] (60. D. Mentlík [-] ) , T. Pecha [-] , F. Leiš [-] , M. Sedlic [-] , Z. Svoboda [-]

TJ Nové Hrady
J. Jelínek [-] - T. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , F. Janda [-] , V. Soubusta [-] - L. Tuscher [-] (77. J. Hanžlík [-] ) , J. Marhoun [-] , V. Jelínek [-] , M. Němec [-] (84. T. Glienke [-] ) - M. Zajac [-] , L. Brousek [-] (80. D. Svoboda [-] ) -

ŽK: 19. T. Jelínek , 41. T. Glienke , 82. M. Němec .
Hráči zápasu: F. Leiš , J. Příhoda .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: GRANEC Robert - NOVOTNÝ Robert (N), JELÍNEK Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.