0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé konečně skórovalo a vyhrálo


Branky


0

Borek se ani tentokrát nedočkal bodvého zisku a na jaře se stále hlédá. Naopak Mladé prolomilo čenou sérii, kdy nedokázalo vstřelit branku a tentokrát se jeho hráči prosadili hned třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítek prolomil mládské trápení

Mladé v utkání s Borkem sáhlo po některých hráčích B týmu a doufalo, že konečně probudí i ostatní hráče. I Borek představil některé „nové“ hráče, například poslední půl hodinu za domácí po delší době odkopal Tomáš Tengl. Pro oba týmy nesmírně důležité utkání se odehrávalo na perfektně připraveném trávníku, tak jak je na Borku dobrým zvykem. To co hosté nedokázali v posledních třech utkáních, se jim povedlo nyní již ve druhé minutě – tedy vstřelit branku. Lískovcova střela byla sice ještě zablokována, ale pohotový Vítek již míč bezpečně uklidil do branky – 0:1. V dalším průběhu prvního poločasu je třeba ale zmínit, že Borek nehrál žádnou nakopávanou, ale snažil se o pěkný kombinační fotbal. Zakončení v podání domácích borců bylo ale zlé. A tak se Materna z dobré pozice za pokutovým územím nejprve pouze zastřeloval a z další standardní situace ve 25. minutě již udeřil, když pěknou střelou k tyči zvýšil náskok hostů již na 2:0. Po inkasované brance domácí ještě více přidali, nicméně branka z toho nebyla.   

Materna přidal svoji druhou branku v zápase

I druhý poločas začal v solidním tempu a obě mužstva se snažila hrát po zemi, ale šance nepřicházely na ani jedné straně. Postupně i tempo zápasu opadlo a tak asi největší šanci domácích zařídil brankář Mladého Jakovljevič. Ten sebral malou domů do ruky a následoval nepřímý volný kop. Po přiťuknutí však rozezvučel domácí kapitán Frank pouze tyč. Mladé si celkem v poklidu pak hlídalo svůj náskok a samo udeřilo. Po přesném centru Vítka a sklepnutí Schustera, stanovil Materna konečné skóre zápasu – 0:3. Mladé si tak pohlídalo třetí pozici v OP a v příštím kole vyzve na svém hřišti v atraktivním duele Temelín. Borek se pokusí bodovat na Hluboké.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Podařilo se nám dát rychle branku, což nás uklidnilo. Borek nehrál špatně, ale vážnější šance neměl, naopak my si šancí vytvořili mnoho a spoustu toho opět nedali. Nicméně tři branky nám tam padly. Borek se snaží hrát hezký fotbal a rozhodně by ho byla ve III. třídě škoda. Doufám, že se zachrání.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , M. Šulista [-] , M. Bukovinský [-] , J. Korbel [-] , J. Frank [-] , K. Krupka [-] (80. D. Janíček [-] ) , J. Litvan [-] , M. Šulista [-] (72. J. Endlicher [-] ) , P. Schandl [-] (60. T. Tengl [-] )

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - A. Kolář [-] , T. Brozman [-] , J. Šťastný [-] , M. Drábek [-] - V. Materna [-] , M. Schuster [-] , P. Schuster [-] , M. Lískovec [-] (72. V. Moudrý [-] ) , V. Šafrata [-] - J. Vítek [-] -

ŽK: 8. J. Korbel , 12. M. Pytel - 56. V. Šafrata .
Hráči zápasu: J. Vítek , V. Materna .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - PETERKA Josef (N), BRŮŽEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.