3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká B doma přehrála Mladé


Branky


20. K. Tondr (vl.) , 70. D. Ambrož , 81. T. Křiváček
0

Na hřiště Hluboké přijelo tentokrát Mladé, které chtělo prolomit střeleckou nemohoucnost. Prosadit se však jeho hráči nedokázali ani proti deseti Hlubockým.

 

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládský hráč trefil pouze svoji branku

Je už skoro tradicí, že pod hlubockým zámkem je hřiště skvěle připraveno a ne jinak tomu bylo i v utkání Okresního přeboru. Úvod utkání nabídl velkou hrubku hostujícího Pařízka, který vyslal do samostatného úniku domácí útočníka. Toho však vychytal brankář Brůžek. I další minuty se nesly ve znamení hlubockých hráčů a vše korunovali ve 20. minutě vedoucím gólem. Autor branky byl ale paradoxně hostující Tondr, který „přesně“ zakončil rohový kop domácích – 1:0. Po inkasované brance Mladé přece jen zabralo a zatlačilo Hlubokou. Při standardních situacích ale chyběl důraz, Moudrému pak při jeho střele bodlem přesnost a Lískovce vychytal hlubocký brankář Vacl. Do přestávky se stav utkání nezměnil a Mladé nevstřelilo branku již šestý poločas v řadě.  

Hluboká přidala i v deseti dvě branky

To domácí borci potvrzovali, že se jim na svém hřišti daří a pravidelně zde i sbírají body. Ačkoliv se nehrál, bůh ví jaký fotbal, o zajímavé situace nouze nebyla. Jedna z nich přišla v 58. minutě. Domácí obránce Valenta přitvrdil v soubojích a předvedl pár tvrdších zákroků, faulů, což neunesl mládský Schuster a ohnal se po Valentovi. Ten si to nenechal líbit a na chvíli zapomněl, že není v boxerském ringu, ale na fotbalovém hřišti. Resumé: Schuster ŽK, Valenta ČK. Obraz hry se ale nezměnil a hráči Mladého si nedokázali po zbytek utkání vytvořit jedinou šanci, které by volala po gólu. Naopak Hlubočtí byli při chuti a v 70. minutě ukázal střeleckou formu posledních zápasů Ambrož, jenž dorazil míč do branky po velmi dobrém zákroku Brůžka – 2:0. Zkušení hráči Hluboké pak přidali ještě jednu branku. Konkrétně Křiváček, který napálil míč z dálky tak dobře, že se před Brůžkem svezl po mokré trávě – 3:0. Výsledek je pro hráče Hluboké zasloužený a mohou se v klidu připravovat rezervu Čtyř Dvorů. Mladé, jenž na podzim útočilo na postup je aktuálně úplně z formy a „chytnout“ se pokusí další týden na Borku.   



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Zase se opakuje ta samá písnička. Nedáme góly, pak si necháme jeden laciný dát. Nakonec, když už jde soupeř do deseti, tak místo toho abychom se zvedli, jsme úplně přestali hrát. Musíme se již konečně zlepšit.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
A. Vacl [-] - L. Valenta [-] , J. Rubick [-] , M. Kovařík [-] , D. Ambrož [-] (75. J. Hrouz [-] ) , M. Jankovský [-] (82. P. Tůma [-] ) , J. Hrdý [-] (45. T. Křiváček [-] ) , O. Krátký [-] , L. Povišer [-] , J. Procházka [-] , F. Brom [-]

SK Mladé
J. Brůžek [-] - A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] , Š. Pařízek [-] , T. Brozman [-] - M. Schuster [-] , M. Lískovec [-] , K. Tondr [-] (81. J. Jakovlevič [-] ) , V. Šafrata [-] , T. Kočvara [-] (78. J. Kudlata [-] ) - V. Moudrý [-] (40. J. Vítek [-] ) -

ŽK: 54. K. Tondr , 58. M. Schuster , 90. J. Šťastný . ČK: 58. L. Valenta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - VOLEMAN Vít (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.