0:2
(0:1)
32. M. Zach (p.)
58. M. Zach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v souboji rezervních celků


Branky


32. M. Zach (p.) , 58. M. Zach
0

Ačkoliv domácí Čtyři Dvory B nastupovali k utkání v ne úplně ideálním složení, byli jasnými favority zápasu. Jenže Rudolfovští ukázali velkou bojovnost a chuť  po vítězství a byli za to také po zásluze odměněni.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli z penalty do vedení

Již byla zmínka o prořídlé sestavě domácích, ale ani hosté nepřijeli kompletní, protože ve stejný čas hrál jejich dorost a večer čekalo utkání také „áčko“. Proto musel za dorost Rudolfova nastoupit v brance hráč z pole a v tomto utkání pak dorostenec Keřka. Zápas nabídl mnoho nepřesností. V první šanci se ocitl Zach, ale branku netrefil. Ve 30. minutě vytáhl Keřka krásnou střelu domácího hráče. O dvě minuty později nařídil Brejník velmi přísný pokutový kop pro hosty, když nešťastně rukou zahrál v pokutovém území Kočárek. K penaltě se postavil zkušený Zach a se štěstím ji také proměnil – 0:1. Voneš vystihl směr střely, ale vyrazit ji nedokázal. A mohlo být ještě veseleji, ale tentokrát Brom se svoji akcí neuspěl. 

Zach přidal druhou branku a Rudolfov B si odvezl tři body

Ve druhé půli se hrál podobný fotbal jako v poločasu prvním. To znamená s minimem šancí na obou stranách a mnoho souboji ve středu pole. Nicméně hosté prokazovali mnohem větší vůli po vítězství a nezlomilo je ani zranění Pflegera, kterého musel nahradit Dvořák. A když neproměnil Hlásek hlavičku z bezprostřední blízkosti, tak v 58. minutě ukázal svoje schopnosti opět Zach. Protáhl se po straně až před Voneše a perfektně zakončil – 0:2. Pak přeci jenom domácí trochu přidali, ale Rudolfov hrál solidně i takticky a tak si vedení v poklidu pohlídal. Ukazovalo se také, jak je důležitý ve hře domácích Knietel, který nastoupil jen na posledních dvacet minut. Závěr utkání ještě okořenil hlavní rozhodčí Brejník, který rozehrál mariáš. A všechny žluté karty byly pro domácí hráče, většinou za komentování jeho výkonu. Čtyři Dvory B tak prohráli poprvé po třinácti zápasech!!!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): Nejspíš zasloužená výhra Rudolfova dnes. My jsme si vytvořili všeho všudy dvě šance za celý zápas. Musíme teď znovu zapnout a začít novou sérii bez prohry. Lehké to ale nebude, protože máme nějaké zraněné a naše áčko je na tom podobně.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Na perfektně připraveném hřišti jsme se snažili kombinovat a podali dobrý týmový výkon. Chtěl bych kluky pochválit na bojovnost a za to jak se semkli a utkání vyhráli. Velmi dobrý výkon podal opět zkušený Zach.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] , P. Hlásek [-] (64. L. Zeman [-] ) , J. Vančura [-] , J. Raušer [-] , T. Kočárek [-] (70. P. Knietel [-] ) , M. Sedlic [-] , P. Šejnoha [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Žoček [-] , T. Kubů [-] , A. Bajer [-] , J. Tušl [-] - N. Nguyen [-] , V. Brom [-] , J. Pech [-] , M. Pfleger [-] (56. J. Dvořák [-] ) , D. Hlavatý [-] - M. Zach [-]

ŽK: 72. J. Vančura , 73. P. Knietel , 76. M. Voneš , 77. O. Píša , 77. T. Kočárek , 80. Z. Svoboda - 29. V. Brom .
Hráči zápasu: M. Zach , D. Keřka .
Počet diváků: 2. Rozhodčí: Brejník Aleš - SLEPIČKA Vít (N), NOVOTNÝ Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.