2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Srubec stáhl náskok na čelo tabulky


Branky


0

V sobotním odpoledni přijel tým rezervy Hrdějovic na srubecký kopec s vědomím, že stejnému soupeři nasázel na podzim pět branek. Podzim však již vystřídalo jaro a tým Srubce je na svém hřiště nesmírně silný a ačkoliv prohrával, dokázal vývoj utkání otočit vesvůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se prosadily jednou

Srubečtí věděli o prohře Nové Vsi a chtěli v utkání jednoznačně zvítězit. Do karet jim hrála i sestava hostí, která byla opět poskládaná především s nadějných mladíků, kteří ještě potřebují získat více zkušeností. Ve hře byly zpočátku oba týmy velmi vyrovnané, do první vážnější akce se dostal Hekrdla, který z malého vápna neprostřelil brankáře Fajtla. Ten předvedl výborný zákrok a střelu vytěsnil na rohový kop. Hrdějovičtí byli před brankou Srubce přesnější. Na hranici šestnáctky umístil ideálně na zadní tyč svoji střelu Kučera, jenž využil dobré zpětné přihrávky svých spoluhráčů – 0:1. Korbel byl bez šance. Jen o chvíli později ale Korbel skvěle zasáhl a vytěsnil nečekanou střelu útočníka Hrdějovic na břevno. To jakoby nabudilo domácí a ti začali více běhat a tlačit se za vyrovnáním. Ke standardní situaci se postavil obávaný střelec Janoušek, ale Fajtl si poradil.  Míč se poté dostal ke Kroupovi, který přesnou střelou již síť rozvlnil – 1:1. Strhnout vedení na stranu Srubce mohl ještě v prvním poločasu Petr, trefil ale pouze tyč.

Tři body pro domácí zajistil Hekrdla

O poločasové přestávce spadlo pár kapek na dobře připravený trávník a hra se trochu zrychlila, především tedy v podání srubeckých hráčů. Ti přišpendlili hrdějovické borce před jejich pokutové území a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se prosadí. Do pokutového území létalo spoustu centrů, domácí měli spoustu standardních situací, ale dlouho žádná vyložená šance nepřicházela. Spíše jen náznaky šancí. Až Kroupa poslal dlouhý nákop dopředu na Hekrdlu a ten jako správný kapitán poslal domácí do zaslouženého vedení. Na jeho umístěnou hlavičku byl Fajtl krátký - 2:1. Zápas stejným výsledkem i skončil a jak je již zmíněno v úvodu – Srubec ztrácí na vedoucí Novou Ves pouhé tři body.   



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice B
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Z mého pohledu se minimálně v prvním poločase jednalo o velmi vyrovnané utkání, které bylo pro oko diváka atraktivní a zajímavé. Soupeř se sice dostal do vedení, ale nám se povedlo opět využít výhody domácího hřiště a otočit stav utkání ve vlastní prospěch a v tomto utkání zvítězit.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Leština [-] , J. Hekrdla [-] , J. Petr [-] , P. Kalina [-] - D. Beneš [-] , R. Janoušek [-] , J. Švec [-] (82. R. Leština [-] ) , T. Kroupa [-] , J. Leština [-] , F. Šálek [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Fajtl [-] - V. Bíca [-] , A. Pražský [-] , M. Vaniš [-] (80. J. Sázel [-] ) , M. Ridvan [-] (73. V. Bezecný [-] ) , F. Sýkora [-] , J. Fajtl [-] , M. Votruba [-] , L. Kučera [-] , M. Hazmuka [-] , M. Hondlík [-]

ŽK: 42. T. Kroupa , 50. J. Petr .
Hráči zápasu: J. Leština - J. Fajtl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HORA Karel - LUKŠ Pavel (N), NÁLEVKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.