0:1
(0:1)
42. M. Kudláček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov loupil na Borku


Branky


42. M. Kudláček (p.)
0

Na okraj Českých Budějovic, na Borek, tentokrát zavítala rezerva Jankova. Obě mužstva potřebovala v utkání nutně bodovat, prohra Jankova by znamenala jeho větší bodový odstup od jedenácté příčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudláček pokutový kop proměnil...

V utkání nastoupil Borek jako už tradičně s několika hráči budějovické Slavie, nicméně mnohem zkušenější tým Jankova dokázal dravé mládí poměrně dobře eliminovat. Ve vyrovnané první půli první zahrozili domácí. Po lajně zatáhl míč Krupka, přenesl ho na druhou stranu, kde o něj zabojovali Mareš s Janíčkem a dostali ho zpět na Krupku. Ten ale z dobré pozice branku netrefil. Zajímavou situaci nabídla standardní situace, kdy centr Kantora tečoval hlavou Bohůnek, jenže míč opět nezamířil mezi tři tyče. Hosté se poté osmělili díky Holbovi, který dobře zatáhl míč po straně, nabídl ho svým spoluhráčům zpětnou přihrávkou, ti bohužel pro hosty zakončit nedokázali. Do vedení šli jankovští, až když byl v pokutovém území faulován Kudláček. Sám faulovaný se postavil k exekuci desítky a s přehledem ji také proměnil – 1:0. Největší šance prvního poločasu přišla pro domácí těsně před přestávkou. David Mareš krásně vystřelil zpoza vápna přesně k tyči, jenže Šturma konečky prstů vytěsnil míč na roh. Krásný fotbalový moment uzavřel první poločas. 

...domácí Krupka nikoliv.

Ve druhém dějství se domácí snažili o vyrovnání, ale jejich tlak vyložené šance nepřinášel. Kromě tedy jedné, stoprocentní. To utekl po lajně domácí Kolouch, kterého fauloval v pokutovém území Brabec a penalta se kopala i na straně druhé. K té se postavil Krupka, ale střelou doprostřed branky Šturmu nepřekonal. Neproměněný pokutový kop se ukázal jako zlomový okamžik zápasu. Borek si poté již žádnou vyloženou šanci do konce utkání již nevypracoval. Naopak skóroval Rut, jenže pro ofsajd nemohl být gól uznán. Jankov se tak přiblížil svému soupeři na rozdíl jediného bodu a Borek tak bude muset zabrat v příštím kole, kdy zajíždí na hřiště Lokomotivy ČB B.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Kolouch (trenér Borku): Myslím si, že dnes jsme odehráli lepší utkání než minulé kolo v Hrdějovicích. Dnešní utkání jsme poctivě odmakali. Bohužel bez gólového efektu, ačkoliv jsme nastoupili téměř kompletní. Dobré utkání odehrál Bohůnek.

SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): Jsme velmi spokojeni s výhrou i proto, že jsme v ani jednom jarním zápase nedostali branku. Myslím si, že jsme dnes vytěžili z minima maximum. Potřebovali bychom na dosavadní výsledky ale navázat hned v dalším kole s Temelínem.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] , M. Bohůnek [-] , M. Šulista [-] - L. Kolouch [-] , K. Krupka [-] , J. Frank [-] , D. Mareš [-] , L. Kolouch [-] - D. Janíček [-] (65. M. Helmich [-] ) - D. Mareš [-] (65. J. Svatoš [-] ) , F. Jiřík [-] (46. J. Endlicher [-] )

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , J. Honner [-] , M. Brabec [-] , F. Černý [-] - O. Maxa [-] (90. T. Bürger [-] ) , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , D. Rut [-] (65. V. Jirkovský [-] ) , R. Hejda [-] - M. Kudláček [-] (70. P. Fiala [-] ) , P. Holba [-] (52. L. Voráček [-] ) -

ŽK: 27. M. Šulista , 83. K. Krupka - 83. F. Černý .
Hráči zápasu: M. Bohůnek - B. Šturma , O. Maxa .
Místo: Borek. Počet diváků: 75. Rozhodčí: KNOTEK Václav - NOVÁK Radek (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.