Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání byli nakonec šťastnějším týmem domácí


Branky


0

Druhé mužstvo okresního přeboru Stará Hlína přivítala na svém dokonalém pažitu mužstvo Studené. Tomu se poslední zápasy moc nedaří a trápí je absence několika opor. Hosté první poločas sice vyhráli, ale domácí dokázali nepříznivý stav otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase prohrávali o gól

Lépe do zápasu vstoupila Stará Hlína, která ihned po úvodním hvizdu byla blíže k první brance a branky se také zaslouženě dočkala. Po osmi minutách hry se vyhnul ofsajdové pasti Jakub Šimánek a prostřelit gólmana už pak nebyl problém. Po této brance měla Stará Hlína ještě pár šancí, ale ze hry měla více Studená. Ve 29. minutě chybovala obrana domácích a míč tak dostal studenský tahoun Libor Dvořák, který střelou pod břevno srovnal na 1:1. O tři minuty později udeřil Libor Dvořák podruhé, když dostal přesný centr z pravé strany a hlavou překonal gólmana domácích. Hosté ze Studené tak mohli odejít do kabin s klidnějším svědomím.

Studená si výsledek nepohlídala

Domácí Hlína se v druhém poločase herně zvedla a svými útoky nedala studenské obraně možnost k odpočinku. Tlak domácích přinesl ovoce už v 51. minutě, kdy se na levé straně uvolnil útočník Oldřich Šrom a přesnou střelou k tyči vyrovnal. Domácí se poté dostali i zpět do vedení, když se v 79. minutě po standardní situaci ve vápně hostů prosadil hlavou Radek Chmátal. FK Studená tak zvýšila obrátky a pokoušela se o vyrovnávací branku. Ta ale nakonec nepřišla. Naopak v samém závěru, kdy Studená vrhla všechny síly dopředu, přišel brejk Staré Hlíny v podání útočníka Václava Marka a ten v souboji jeden na jednoho úspěšně zakončil, čímž stanovil konečné skóre 4:2. Domácí si tak pojistili velmi dobré druhé místo za postupujícími Slavonicemi, zatímco hosté ze Studené zůstávají ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V sobotu jsme si na domácím hřišti potvrdili kolo před koncem konečnou druhou příčku v tabulce letošního ročníku. Již ve druhé minutě neproměnil Šrom samostatný únik, ale první gól jsme poté vstřelili stejně my, když Šimkovský sám před gólmanem nezaváhal. Byly i další šance, ale ke slovu se dostal hostující střelec Dvořák, který své jediné dvě vážné šance proměnil a do poločasu otočil skóre. Ve druhém poločase se hrálo převážně na branku hostů a před domácí brankou bylo nebezpečnou pouze dvakrát po centrech a menších závarech. Vyrovnával Šrom po samostatné akci a pěkné střele na zadní tyč. Poté střídající Marek po půl minutě na hřišti vyslal tvrdou střelu, kterou po vyražení gólmana dorazil Chmátal, ale pomezní Studené dokázal se vztyčeným praporkem na chvíli odvrátit náš obrat. Ten nakonec již uznaným gólem Chmátal dokonal. Ke konci ještě Marek po samostatném úniku nezaváhal a završil konečné skóre.

FK Studená
Petr Adamec: Dneska jsme si nezasloužili prohrát. Celý tým podal velmi dobrý výkon, v první půlce kromě prvních 10 minut jsme byli lepší. Po poločase jsme museli nuceně střídat a domácí nás dle očekávání zatlačili, vyrovnali a 10 minut před koncem rozhodli ze standardky. Jak typické pro nás. Čtvrtý gól jsme dostali už v poslední minutě, když jsme hráli vabank na dva obránce. Tým zaslouží pochvalu, hrál se kvalitní zápas na luxusním hřišti. Ke kvalitě zápasu přispěli jak oba týmy, tak perfektní rozhodčí.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] (82. M. Ködel [-] ) , P. Makovička [-] (46. M. Pfeifer [-] ) , R. Jičínský [-] - J. Šimkovský [-] (76. V. Marek [-] ) , M. Šauer [-] , V. Hadač [-] (84. R. Kopet [-] ) , R. Chmátal [-] - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-]

FK Studená
R. Kovář [-] - R. Popelínský [-] , P. Šimek [-] , T. Grausam [-] , J. Pospíšil [-] - M. Pelej [-] (88. J. Kubíček [-] ) , J. Šára [-] (84. K. Reidl [-] ) , K. Mitas [-] (48. T. Přibyl [-] ) , T. Lindourek [-] , L. Makovička [-] - L. Dvořák [-]

Místo: Tráva, event. UMT. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.