3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov si doma poradil se Studenou


Branky


20. R. Novák , 37. J. Fleischman (p.) , 75. V. Rožboud
0

Staňkov přivítal doma Studenou. Mírným favoritem určitě byla hostující Studené, ale výsledek asi hovoří za vše. Svého protivníka dedokázala potrápit a odjíždí s prázdnou. Domácí si připsali velice cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov ukázal doma svou sílu

Hned z kraje zápasu si vzala slovo hostující Studená, která chtěla první vstřelit branku. Ovšem ne poprvé se letos u studenského týmu ukázalo, jak obtížné je vstřelit gól. Navíc nepřesná kombinace a útoky zastavené ofsajdem nakonec zapojili do hry více domácí borce. První gól Staňkova sice nebyl uznán kvůli ofsajdu, avšak ve 20. minutě se už staňkovští mohli radovat díky přesné střele Rostislava Nováka zpoza vápna. Druhou možnost ke skórování měli domácí ve 37. minutě v podobě pokutového kopu. K penaltě se postavil nejlepší střelec Staňkova Josef Fleischman a proměnil ji. V poločase tak domácí mužstvo vedlo 2:0.

Studené se nepovedlo zvrátit stav

V druhém poločase byly síly obou mužstev vyrovnané. Hra se přiostřila a hráči začali také více dávat najevo své emoce, což neuniklo pozornosti hlavního sudího. Hráči Studené si sice dokázali vytvořit šance, třeba když nastřelili břevno, ale gólu se nedočkali. Ke vší smůle se jim ještě zranil brankář Karel Duchoň a mezi tři tyče tak musel hráč z pole. Tečku za zápasem udělal v 75. minutě domácí útočník Václav Rožboud, který se trefil přesně po zemi k tyči, a bylo rozhodnuto. Studená na to nedokázala gólově odpovědět a Staňkov si tak připsal důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V současné době spíše než postavení v tabulce řešíme co bude dál. Po dvou zápasech, kdy jsme se pořádně nesešli, byla k dispozici solidní sestava, ale čekal nás silný soupeř, navíc podle postavení v tabulce v současné době hrající v pohodě. Zápas jsme začali dobře a po prvním poločase jsme odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem. I ve druhém poločase jsme měli míč více v držení, ale hosté byli nebezpeční v útočné fázi ale důležité bylo, že nevstřelili kontaktní branku i když k tomu měli blízko, ale v jednom případě trefili břevno naší branky a samostatné sólo kanonýra Dvořáka zlikvidoval výborným zákrokem brankář Novotný. 15. minut před koncem zápasu jsme vstřelili třetí branku a bylo rozhodnuto, navíc to byla výhra po dlouhém 11-ti kolovém čekání na vítězství.

FK Studená
Petr Adamec: Dneska jsme si body nezasloužili, Staňkov vyhrál zaslouženě. Hráli jsme tragicky. Chyběli nám tři důležití hráči základu a to je bohužel u nás znát, mladí kluci zápas se zkušeným týmem vůbec nezvládli. Jediný, který zaslouží pochvalu byl patnáctiletý Tomáš Přibyl, který nastoupil podruhé za sebou v základu. Bohužel se nám zranil i gólman Karel Duchoň, takže posledních 20 minut byl v brance hráč z pole.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - J. Fleischman [-] , V. Rožboud [-] (88. R. Pipek [-] ) , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , S. Fila [-] , M. Tobolka [-] , M. Vonka [-] , A. Bednář [-] , P. Jecha [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] (68. K. Reidl [-] ) - J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] , M. Pelej [-] - T. Přibyl [-] , J. Šára [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Danyi [-] , L. Dvořák [-] -

ŽK: 60. V. Rožboud , 62. M. Vonka , 80. M. Vonka - 35. P. Šimek , 60. L. Dvořák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - LANČ Karel (N), ŠINDELÁŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.