0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brejková kanonáda Dolní Dobrouče


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na který by domácí nejradši zapomněli.

Zápas začal v režii domácích, kteří byli více na míči. Avšak hosté chytrou hrou na brejkové situace, se ujímají vedení. Kdy jeden z brejků zakončuje přesnou střelou hostující středopolař Švercl 0:1. Domácí oslabeni o sedm hráčů zakladní sestavy, se z neplodného tlaku k ničemu nedostávali a hosté si už v první půli počínali jako zkušený mančaft. Navíc při každé možné přiležitosti se pokouší o ohrožení branky domácích. Což se jim daří v 38. minutě kdy hostující Řehák zvyšuje na 2:0 pro hosty. Pro domácí další rána přichází těsně před přestávkou, kdy opět Švercl upravuje pro hosty na 3:0.

Hosté si hlídali tři body.

Druhá půle začíná, hned v první minutě se řítí sám hostující Švercl na domácí branku, ale trestuhodně zahazuje. Hosté si v poklidu hlídají vedení z prvního poločasu a domácí k ničemu nepouští. Domácím dnešní zápas nevychází ve všech směrech a hostující tým si pomalinku a jistě hlídá tří bodový zisk z dnešního zápasu. Jistotu získává v 78. minutě, kdy hostující Kalát zvyšuje na 4:0 a o zápase je definitivně rozhodnuto.   



Sestavy


Němčice
M. Šindelář [-] - O. Trčka [-] , O. Hurt [-] , R. Kopecký [-] (70. J. Stránský [-] ) , K. Bočkaj [-] (65. J. Hynek [-] ) , J. Pánik [-] , J. Vytlačil [-] , M. Oláh [-] (42. J. Veselý [-] ) , O. Kovář [-] , M. Gyömber [-] , T. Plačko [-] (70. M. Mikl [-] )

Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - Z. Řehák [-] , T. Matějíček [-] (80. L. Zastoupil [-] ) , M. Švec [-] (85. Z. Vacek [-] ) , K. Falta [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , J. Kalát [-] , J. Řehák [-] , K. Vašátko [-] , V. Chudý [-]

ŽK: 38. M. Gyömber .
Místo: Němčice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROPEK Stanislav - KOLÁŘ Bohuslav, BAMBUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.