ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal hráč Dolní Dobrouče Ivo Matějíček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je to pocit vyhrát toto ocenění? Jsi z toho překvapený?
Pro mě je toto ocenění dost překvapivé. Vyhrát nejlepšího hráče kola, jakožto gólman, je pro rozeného útočníka poctou. Na druhou stranu chycená penalta a vychytaná nula o něčem vypovídá. Minimálně to že můžu konkurovat okresním legendám jako je třeba Kuba Poláček, čímž ho zdravím
Jak jsi spokojený s výkony svého týmu v uplynulé sezóně?
Já bych chtěl celý náš tým pochválit za celou sezónu. Sami moc dobře víme, že jsme mohli skončit na stupních vítězů. Během sezóny jsme se potýkali s mnoho zraněními důležitých hráčů a to si myslím ze rozhodlo v důležitých zápasech. Ale jak říkám, asi to tak mělo být. Doufám ze se nám podobné situace příští sezónu vyhnou a budeme moc bojovat o příčky nejvyšší.
Kterými kluby jsi v minulosti prošel? A na který vzpomínáš nejraději?
S fotbalem jsem začínal v Dolní Dobrouči v hodně brzkém věku. Poté jsem dlouho působil v FK Letohrad, kde jsme měli super partu a dosáhli spousta úspěchů, jak týmových, tak osobních. Půl roku jsem také působil v Moravské Třebové. Tohle angažmá bych spíš považoval jako neúspěšné, ale takový je sport. Poté jsem svoji přerušil z důvodu dlouhodobého pobytu v zahraničí. Jak jsem již zmiňoval, tak nejraději vzpomínám na FK Letohrad a to i z důvodu, že z většinou mých spoluhráčů udržují kamarádské vztah a často se o tom bavíme.
Máš nějaké koníčky i mimo fotbal?
Hodně me baví zimní sporty, jak veškeré dvoustopé lyžování, tak snowbording. Mezi pasivní sportovaní tzv. gaučing pak sledování tenisu, hokeje a šipek.
V kolik letech si začínal s fotbalem? A kdo tě k němu přivedl?
K fotbalu mě přivedl táta, který také aktivně hrál, když jsem byl malý a dá se říct ze jsem byl na hřišti od kolébky (smích). Na vesnici snad nebylo kluka v mém věku, který by nekopal do balónu.
Máš nějaký oblíbený klub, kterému fandíš?
Moje srdce patří dvěma klubům. V České republice je to AC Sparta Praha, kam jezdívám rád fandit. Ten druhý je Leeds United, kde jsem 6 let žil a místním fotbal jsem byl téměř posedlý. Malinko mě mrzí, že nezvládli konec poslední sezóny a sestoupili do Championship, druhé anglické ligy. Nicméně věřím, že se do fotbalové smetáky brzy vrátí ještě silnější než posledně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.