3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrouč doma opět nezaváhala.


Branky


32. M. Švercl (p.) , 66. M. Švercl , 73. J. Ryšavý - 8. M. Ráb
0

Souboj dvou týmů vzdálených pár kilometrů od sebe se dalo považovat za derby. Jaké bylo se vám pokusíme nastínit zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas.

Domácí ve svém prostředí body nerozdávají. V tomto duchu začali zápas s Kerharticemi, kdy v prvních minutách začali náborem a měli tři obrovské šance. Neproměnili. V 8. minutě hosté zahrávají trestný kop, jmenovitě Ráb a míč směřující na branku nikdo netečoval a skončil v síti. 0:1. Po této brance domácí zvýšili tlak, ale svými nepřesnostmi před vápnem se o vyložené šance připravovali. 

V 31. minutě přichází asi zlomový okamžik utkání. Po závaru před hostující brankou obránce hostí hraje rukou a je odpískána penalta, kterou s přehledem proměňuje kanonýr Švercl 1:1. Nejenže hosté jsou potrestáni vyrovnávací brankou, ale ke všemu po druhé žluté přicházejí o vyloučeného Hrdinu. Domácí ve zbytku poločasu přesilovku nevyužili.

Švercl rozhodl o tom, že body zůstanou doma.

Druhý poločas byl ze strany domácích o poznání lepší a to nejen vzhledem k přesilové hře. Ale i zlepšenou kombinační hrou, kterou se domácí prezentovali. Hosté se víceméně druhý poločas bránili. Domácím dlouho trvalo než dali branku, která by je posadila do sedla. Neproměňování šancí bylo dlouhou dobu vcelku normálním jevem. 

Dobrouč má ve svém středu hráče, který dokáže rozhodovat zápasy a tím je Marek Švercl. A opět nezklamal, v 66. minutě dostal míč přesně tak jak potřebuje a své sólo zakončil přesně 2:1. Osud utkání zpečetil po rohovém kopu domácí Řehák, který hlavou zvyšoval v 73. minutě na 3:1. Domácí doma opět stoprocentní a tři body jim patří právem.



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Marek Švercl-hráč: První půle nebyla ke koukání a i přesto jsme měli využít šance, které jsme měli. Druhá půle už byla i díky vyloučení hostujícího hráče v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - Z. Řehák [-] , T. Matějíček [-] , L. Zastoupil [-] (88. Z. Vacek [-] ) , P. Bárta [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , J. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] , P. Novák [-] , K. Falta [-]

Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] - J. Skalický [-] , R. Štantejský [-] (77. V. Procházka [-] ) , J. Beneš [-] (83. L. Kroulík [-] ) , M. Ráb [-] , D. Kaplan [-] , D. Martinec [-] , T. Janota [-] , O. Hrdina [-] , M. Hanus [-] (72. T. Fišar [-] )

ŽK: 37. P. Novák - 23. T. Janota , 29. O. Hrdina , 71. M. Hanus , 72. M. Ráb . ČK: 31. O. Hrdina .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, RICHTR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.