3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chlebičov uhrál těsné vítězství na půdě nováčka


Branky


4. J. Kuric , 74. T. Černoch (p.) , 90. M. Pražák - 19. L. Kužel (p.) , 37. A. Korbel , 61. P. Pavelek , 66. P. Pavelek
17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov si lepší start do utkání přát nemohl, když hned z první větší šance vytěžil úvodní gól. Na levé straně vymíchal Pizur beka Sotorníka, odcentroval do vápna, kde si Kuric zpracoval míč, který pohodlně uklízel do sítě. Kuric mohl vzápětí přidat druhou trefu po přímáku, ale bránu přestřelil. Viktoriáni srovnali skóre po čtvrthodině, když pronikavějšího Pavelka ve vápně zfauloval brankář Matěj Němeček za cenu penalty. Tu Kužel s ledovým klidem proměnil. Domácí brankář pak odčinil předešlou situaci dvěma důležitými zákroky, když zneškodnil šance Koliga a Pavelka. Střela Stoška mířila pro změnu pouze do boční sítě. Hosté stupňovali svůj tlak. Po přihrávce Pavelka napříč vápnem zakončoval Drexler ve skluzu do tyče. Nicméně z další akce se už hosté radovali. Přistrčení Černohorského vybídlo k zakončení Korbela, který se střelou na přední tyč nemýlil. Domácí Pražák se pokusil odpovědět ze standardky, ale pouze oprášil rukavice Kašného. I po změně stran se hrálo nahoru dolů. Korbel hned ze startu trefil spojnici břevna a tyče. Domácí duo Eduard Levák s Kuricem se řítilo do rychlého brejku, který v poslední chvíli zamezil důležitý obranný zákrok Heinzkeho. Neujala se ani hlava Pražáka po rohu, kterou pokryl brankář Kašný. Hosté za to domácí tým tvrdě ztrestali. Další ukázková ulička Černohorského vyslala do únika Pavelka, který dotáhl akci do úspěšného konce. Stejný hráč pak po centru Sotorníka přidal pojistku v podobě čtvrtého gólu. Budišov to nezabalil. Domácí v rozmezí pěti minut kopali dvě penalty po faulech na průniky Pražáka. Tu první proměnil Černoch. U druhé pro změnu vyhořel Kuric na skvělém gólmanovi Kašném, který lapil i dorážku Pražáka. Budišov pak už v samém závěru stačil pouze korigovat Pražákem, ale na body to nestačilo. Byla z toho další těsná porážka o gól.

Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Kuric [-] (81. D. Huťa [-] ) , P. Pizur [-] (48. J. Vondrouš [-] ) , A. Levák [-] (48. J. Dvořák [-] ) , E. Levák [-] , M. Pražák [-] , J. Němeček [-] , D. Chung [-] (48. M. Kadlec [-] ) , T. Černoch [-] , T. Skácel [-] , L. Chudý [-] (68. M. Marek [-] )

SK Viktorie Chlebičov
R. Kašný [-] - D. Sedlář [-] , D. Drexler [-] , R. Kolig [-] (77. V. Koneczný [-] ) , A. Černohorský [-] , M. Stošek [-] , P. Pavelek [-] (68. D. Wiweger [-] ) , P. Heinzke [-] , A. Sotorník [-] , L. Kužel [-] (66. M. Falhar [-] ) , A. Korbel [-]

ŽK: 35. D. Chung , 41. J. Kuric - 24. A. Sotorník .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - THIEMEL Karel, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:22

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 15:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 08:56

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:30

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 12:27

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích