Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bolatice i v oslabení získaly cenné vítězství


18

Bolatice zažily v duelu se Starou Bělou hororový zápas, když prakticky celý zápas musely hrát o jednoho hráče v poli méně. Navíc zkraje druhé půle tahaly za kratší konec a prohrávaly o dva góly. Jenže síla pevné vůle a chtíč po vítězství nakously prajzský tým k dokonání skvělého obratu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá v závěru během minuty otočila skóre

Domácí museli už od páté minuty dohrávat zápas v deseti, neboť Boček zatáhl za dres unikavějšího Dzižu za cenu červené karty a předčasné sprchy. Následný přímý kop sám faulovaný Dziža přestřelil. Neujala se ani střela jeho parťáka Vidiševského, který zakončoval v zákonu. Po další akci vedené Cimmrem už hosté dokonce křičeli gól, když na poslední chvíli stačil domácí kapitán Gaida zachránit sitauci důležitým zákrokem na brankové čáře. Skóre tak otevřely domácí Bolatice. Oberrherův centr do vápna si zpracoval a přesnou střelou k tyči zužitkoval Ševčík - 1:0. Za dvě minuty zlikvidoval hostující brankář Prak přímý kop Monsbergera. Pak ale přišla divoká dvouminutovka, během které dokázali Ostravané otočit skóre na svou stranu. Nejprve Škutovu průnikovku mezi stopery dotáhl do úspěšného konce z nájezdu Dziža - 1:1. Hned vzápětí po téměř totožné akci zajistil Vidiševský hostům vedení, když ho do úniku vyslal pro změnu Strnad - 1:2. 

Bolatice smazaly manko a dokonaly obrat

A bylo ještě hůře pro domácí tým. Zkraje druhé půle neuhlídala bolatická obrana únik Cimmera, který dotáhl do konce nájezd z pravé strany a přesnou přízemní střelou k tyči navýšil vedení na rozdíl dvou branek - 1:3. Naštěstí pro domácí přispěchal Oberherr s rychlou odpovědí, když po rohu Baránka potrestal špatné bránění hostujících beků - 2:3. Po hodině hry mohlo být srovnáno, ale Baránkův nájezd zneškodnil připravený brankář Prak. Hosté mohli po dvou akcích zakončených Vidiševským opět získat zpět své dvoubrankové vedení, ale s koncovkou dobře nenaložili. Navíc i oni museli záhy dohrávat zápas o jednoho hráče méně, když druhou žlutou a tudíž i červenou uviděl Andreas Akritidis. Po přímém kopu Mace jen těsně minul bránu hlavičkující Gaida. Bolatice se dočkaly vyrovnání po dlouhém autu Oberherra a přesném zakončení Kotíka z otočky - 3:3. Prajzský tým nakonec v samém závěru urval šťastné vítězství. Běžela již poslední minuta, když Ševčíkův roh prodloužil Kotík na zadní tyč, kde po následné trmě vrmě propálil klubko těl Maršák - 4:3. 


Bolatice zajíždějí v příštím kole do pár kilometrů vzdáleného Dolního Benešova. Stará Bělá bude doma hostit soupeře z Města Albrechtic. Oba duely se hrají v sobotním odpoledni.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Dnešní výhry si ohromně vážíme, protože jsme hráli proti kvalitnímu soupeři, který nás pořádně popohnal po hřišti. Jde vidět, že mají mladý tým doplněný o tři starší matadory. A když si uvědomíme, že jsme hráli téměř celý zápas v oslabení, je ta výhra o to cennější. Vyhrála u nás touha a hlad po vítězství. Chtěl bych celý tým pochválit, jak se k zápasu postavil a že i v oslabení ukázal, že si chce zápas užít. Obzvláště chci pochválit naše mladé dorostence, kteří uchopili svou šanci za pačesy a notně přispěli k dnešnímu vítězství. Je to dobrý příslib do budoucna"

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (trenér): "Jedním slovem, když to shrnu, je to opravdu zoufalost. Já nemohu tvrdit, že by se manšaftu nechtělo hrát, nebo že bychom předvedli na hřišti bídný výkon. Ale to, jakým způsobem si prohráváme zápasy, jak nedokážeme vynakládat s šancemi, jak umíme promarnit dvoubrankový náskok, to už je opravdu na pováženou. K tomu nemám co říct. Chtěli jsme se pohybovat v horních patrech tabulky, místo toho musíme přijmout krutou realitu a uvědomit si, že jestli se nezlepšíme, budeme bojovat maximálně o setrvání v soutěži"

Sestavy


FK Bolatice
. Švan [-] - P. Boček [-] , P. Langer [-] , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] (80. . Tomíček [-] ) , J. Monsberger [-] (62. D. Kotík [-] ) , J. Oberherr [-] , M. Mac [-] (80. Š. Pašek [-] ) , Š. Ševčík [-] , D. Skroch [-] (89. D. Maršák [-] ) , J. Gaida [-]

FK Stará Bělá
T. Prak [-] - D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , V. Strnad [-] , J. Dziža [-] , M. Škuta [-] , J. Vidiševský [-] , I. Cimmer [-] , A. Lyčka [-] (71. D. Kožík [-] ) , A. Akritidis [-] (23. A. Akritidis [-] ) , J. Kouřil [-]

ŽK: 77. D. Skroch , 85. D. Kotík - 46. I. Cimmer , 61. A. Akritidis , 83. T. Prak . ČK: 5. P. Boček - 77. A. Akritidis .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - JURAJDOVÁ Lenka, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Bolatice potřebují vyhrát a asi si to doma pohlídají. Stará Bělá je kvalitní manšaft, který dokáže každého porazit, ale s každým i prohrát. Dám zde na domácí tým.

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Bolatice potřebují vyhrát a asi si to doma pohlídají. Stará Bělá je kvalitní manšaft, který dokáže každého porazit, ale s každým i prohrát. Dám zde na domácí tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů