0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Štěpánkovice nestačily v derby na Benešov


Branky


18

Více než dvě stovky diváků zavítaly na zajímavé prajzské derby do Štěpánkovic, kam přicestoval vedoucí celek z Dolního Benešova. A byť domácí předvedli sympatický výkon, proti lídrovi tabulky se museli nakonec sklonit. Favorit zápasu nenechal nic náhodě a opět slavil vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice zahodily šance a hosté trestali

Domácí tým posilněný výhrou z minulého kola na půdě Staré Bělé vstoupil do zápasu odhodlaně. Hostující brankář Rozsypal se poprvé protáhl po střele Stuchlíka. Pak musel vytasit velmi důležitý zákrok, když zlikvidoval tutovku Grigarčíka, jenž střílel z penaltového prostoru. Při nájezdu Stromského mu pro změnu pomohla i neobratnost domácího útočníka, který si v nejdůležitější fázi míč ukopl. A tak přišel trest na druhé straně. Dlouhý Hluchníkův aut prodloužil Samson na nekrytého Labudu, který zakončil do protipohybu gólmana Lukovicse - 0:1. Domácí mohli srovnat skóre, ale Heider z bezprostřední blízkosti trestuhodně přestřelil. Hostující tým s postupem času přidával na plynu a výsledkem snahy byly neúspěšné střelecké pokusy Sebraly a Labudy. 

Benešov si hlídal vedení

Štěpánkovice sympaticky bojovaly i ve druhém poločase, byť už si tolik nadějných příležitostí k zakončení nevypracovaly. Navíc po necelé hodině hry musely dohánět dvoubrankové manko. Po pěkné kombinaci a následném odraženém míči se z hranice vápna střelecky prosadil Večerek a přidal uklidňující branku - 0:2. Brzy na to mohli hosté navýšit skóre z rychlého přečíslení, ale zakončující Labuda netrefil zařízení. Štěpánkovice se ve druhém dějství dostaly pouze jednou do zakončení, ale za to velmi nebezpečného. Brankář Rozsypal si připsal další důležitý zákrok, když zneškodnil střelecký pokus Heidera. Veškeré naděje domácích na body utnula třetí inkasovaná branka. Rychlý kontr načal Labuda dlouhým pasem na Hluchníka, ten adresoval do vápna gólový centr Gajdečkovi, pro kterého nebyl problém skórovat - 0:3. Benešov si tak připsal další tříbodové vítězství a zůstává i nadále stoprocentní v čele soutěže.


Štěpánkovice zajíždějí k dalšímu utkání do Ludgeřovic, lídr soutěže z Benešova přivítá doma nedaleké Bolatice. Obě prajzská derby se hrají v sobotním odpoledni.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Pro nás je dnešní porážka o tři góly až příliš krutá. Soupeř byl sice kvalitní a v konečném zúčtování vyhrál zaslouženě, ale prohrát až takovým výsledkem jsme si nezasloužili. Bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí. Kdybychom využili slibné šance v úvodu, vedli bychom třeba 2:0 a zápas by se odvíjel úplně jinak. Ale na kdyby se ve fotbale nehraje. Soupeř byl v koncovce efektivnější a proto vyhrál. I tak chci ale týmu poděkovat za předvedený výkon, kdy jsme se statečně porvali. I naši diváci po zápase dokázaly navzdory porážce ocenit výkon potleskem"

FC Dolní Benešov
Jaroslav Samson (trenér): "Do utkání jsme vstoupili trochu ospale, soupeř nás zatlačil a vypracoval si nějaké šance. Naštěstí je ale nepotrestal, protože nás podržel brankář. Ale s postupem času jsme přebírali aktivitu, byli jsme na míči rychlejší, pohyblivější. Podařilo se nám pak vstřelit i branky a poctivým výkonem dokráčet k dalšímu vytouženému a zaslouženému vítězství"

Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Dlabola [-] , M. Josefus [-] , M. Grigarčík [-] (30. M. Huber [-] ) , R. Heider [-] (72. Š. Šimeček [-] ) , M. Stuchlík [-] (79. M. Hrčka [-] ) , F. Stromský [-] , J. Machala [-] , O. Šíma [-] (79. M. Liška [-] ) , R. Krzisch [-] , T. Tomíček [-]

FC Dolní Benešov
M. Rozsypal [-] - R. Keller [-] , F. Hluchník [-] (84. V. Tomšů [-] ) - D. Skroch [-] , O. Joshua [-] , M. Večerek [-] (72. D. Herich [-] ) , M. Samson [-] , T. Kaluža [-] (87. O. Dihel [-] ) - A. Sebrala [-] (72. N. Gajdečka [-] ) , F. Labuda [-] (84. A. Moravec [-] ) - J. Komárek [-]

ŽK: 54. R. Krzisch , 88. M. Josefus - 60. R. Keller , 72. F. Labuda , 77. M. Samson , 88. V. Tomšů .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŘEZNÍČEK Miroslav - MINICH Marian, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: remíza

Těžké, co zde mám zvolit. Dolní Benešov je zatím stoprocentní, ale Štěpánkovice jsou doma nepříjemné a těžko se zde vyhrává. Vsadím si na remízu.

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: remíza

Těžké, co zde mám zvolit. Dolní Benešov je zatím stoprocentní, ale Štěpánkovice jsou doma nepříjemné a těžko se zde vyhrává. Vsadím si na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů