1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 14:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Albrechtice se na gól pořádně nadřely


Branky


17

Zatím stoprocentní Albrechtice přivítaly v atraktivním zápase kvalitního soupeře z Mokrých Lazců. Prakticky celý zápas diktovala domácí družina tempo hry, ale gólově se dlouho nedokázala prosadit. Až čtvrthodiny před koncem trefili domácí zařízení a odvrátili první letošní porážku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice tlačily, ale do vedení šli hosté

Mokré Lazce cestovaly na horkou půdu do Abrechtic, kde byly odhodlané navázat na své předchozí výkony a zastavit vítěznou šňůru domácího celku. Ale záhy poznaly, že je nečeká nic jednoduchého. Domácí tým byl ohromně silný na míči. Do lazeckého vápna lítal jeden míč za druhým, ale naštěstí pro hosty trpí Albrechtice absencí klíčového útočníka, jenž by sázel góly na počkání. Nejblíže ke skórování měl po centru Buriana hlavou zakončující Strážnický, ale mířil jen nad břevno. V první půli se ujala pouze akce hostů po půlhodině hry. Pospěch potáhl akci a vypálil na gólmana Řeháčka, ten zblokoval střelu pouze k nehlídanému Lukášovi, jenž neměl problém napálit míč pod břevno - 0:1. V závěru mohl dorovnat skóre aktivní Klepáček, ale gólman Minarčík zůstal pozorný. 

Domácí tým se dočkal vyrovnání

Ve druhém poločase byla dominance domácích Albrechtic ještě markantnější. To proto, že se Lazce možná až moc zatáhly do defenzívy. Přesto mohly po přečíslení dva na jednoho navýšit skóre, když Pospěch s Kohoutkem zahrozili z brejku, ale zakončení druhého jmenovaného bylo málo razantní. Na druhé straně se neujal pokus Klepáčka zpoza vápna a posléze ani nájezd Raiskupa. Lazecký kanonýr Pospěch se i vleže pokoušel prostřelit Řeháčka, ale nepřišel si na něj. Domácí tým se přeci jen dočkal zaslouženého vyrovnání. Buriánův centr z levé strany propadl až na Klepáčka, který i s trochou štěstí překonal Minarčíka - 1:1. Zatímco domácí Albrechtice byly tvořivé a tlačily, hosté byli opatrní a na ojedinělé příležitosti trpělivě vyčkávali. V samém závěru nabil Wedlich Pospěchovi do voleje, ale jeho pokus se svezl z kopačky a zamířil hodně mimo. Zápas skončil nerozhodně a soupeři si tím rozdělili po bodu. 


Město Albrechtice zajíždí v dalším kole do Ostravy, kde se v sobotu představí na hřišti ve Staré Bělé. Mokré Lazce si v nedělním dopoledni střihnou na svém hřišti duel proti Strahovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající manažer): "Z naší strany to byla naprostá dominance, když jsme soupeři skoro nepůjčili míč. Ale bavíme se o tom každý týden. My sice soupeře herně přehráváme, ale nedokážeme si vypracovat žádné tutové šance. Chybí nám vepředu herní kvalita, abychom mohly zápasy lépe a snadněji zvládat. Strašně se na body a hlavně na góly nadřeme. Obzvláště proti kvalitním týmům jako jsou Lazce. Ty vesměs celý zápas pouze bránily, ale když už si nějakou šanci vypracovaly, tak dokázaly nebezpečně zahrozit. Jelikož jsme skórovali až na konci, musíme brát remízu všemi deseti"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Bod za remízu určitě bereme a vnímáme jako úspěch. Při troše štěstí jsme si mohli odsud odvézt i tři body, protože jsme si vypracovali víc nebezpečnějších příležitostí než soupeř. Ale na druhou stranu musíme uznat, že jsme hráli proti velmi kvalitnímu soupeři. Albrechtice nás herně přehrávaly, byly ohromně silné na míči, ale jde vidět, že jim chybí kvalita v útoku. Ta naopak zdobí nás, jelikož umíme nebezpečně zahrozit. Možná škoda, že jsme se ve druhém poločase až moc stáhly dozadu. Ale jak říkám, za bod z Albrechtic musíme být spokojeni"

Sestavy


FK Město Albrechtice
J. Řeháček [-] - J. Vrána [-] (34. J. Houdek [-] ) , M. Čanecký [-] , N. Tümmler [-] , M. Burian [-] - O. Bartoníček [-] (46. J. Mlčoušek [-] ) , A. Říha [-] , Z. Partyš [-] - P. Strážnický [-] (46. P. Simichanidis [-] ) , A. Klepáček [-] (80. J. Hrabovský [-] ) , R. Boček [-] (46. M. Raiskup [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] (73. Z. Říman [-] ) , M. Wedlich [-] , P. Wojnar [-] (73. D. Sukdol [-] ) , M. Hoza [-] , M. Lukáš [-] (39. T. Kohoutek [-] ) , D. Moša [-] , J. Harazin [-] (83. J. Ulrich [-] ) , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-]

ŽK: 39. Z. Pospěch , 45. P. Galvas , 60. R. Šimeček , 63. M. Wedlich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - MĚKÝŠ Adam, GALÁSEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: remíza

Vychází mi zde remíza. Albrechtice sice letos ještě neprohrály, ale Lazce jsou velmi silné a neprodají kůži lacino.

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: remíza

Vychází mi zde remíza. Albrechtice sice letos ještě neprohrály, ale Lazce jsou velmi silné a neprodají kůži lacino.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích