Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť zachraňovala bod v nastavení


Branky


20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola mezi útočně laděnými celky Píště a Starou Bělou nabídl svižný a hlavně gólově bohatý fotbal. První poločas patřil jednoznačně Ostravanům, kteří svého soka jasně přehrávali. První varování přišlo po deseti minutách, kdy Bělá poprvé dopravila míč do sítě, ale pro tentokrát ještě zachránil domácí zvednutý praporek pomezního. Dziža poté spálil velkou příležitost, ale za několik minut své zaváhání napravil. Po pěkné kombinační souhře dostal přihrávku do vápnu, okud se prozadil po efektní zasekávačce a přesném zakončení pod padajícím brankářem Liškou. Za deset minut přebral míč na půlící čáře Vidiševský a dokonal svou akci v úspěšně provedený nájezd. Píšť zahrozila před poločasem po rohu, kdy Obrusník hlavičkoval jen do náruče gólmana Praka. Zásadní moment přišel zkraje druhé půle. To poznamenalo vyloučení starobělského Kožíka. Píšť záhy zužitkovala přesilovku v rychlou kontaktní branku z kopačky Grussmanna. Jenže než se stačili domácí zformovat a vymyslet další nápor, udeřili Ostravané potřetí. Povedenou individuální akcí a přesnou ránou k tyči se vyznamenal zkušený Švábík. Píšť se nevzdala a dál na soupeře dotírala. Kontaktní branka Štefka padla po nákopu Hanuse a pěkné zasekávačce. A netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Kalužův roh prosvištěl až k nehlídanému Šecovi, který neměl problém skórovat. Jenže pak si Píšť opět nepohlídala zadní vrátka a po faulu na Dzižu zahrávali hosté penaltu. Tu sám postižený neproměnil, neboť trefil jen břevno. Nicméně i podruhé dokázal ostravský středopolař napravit své zaváhání, když před koncem druhým gólem v zápase poslal svůj tým do vedení. Body se nakonec dělily. V poslední minutě nastavení totiž domácí Píšť stihla vyrovnat a jak jinak než po standardce. Kaluža opět trefil nákop na výbornou a na zadní tyči stačilo Hudeczkovi už jen správně nastavit nohu, aby míč poslal do sítě.     



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Hanus (hrající trenér):

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (trenér):



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - R. Grussmann [-] , R. Štefek [-] , M. Šec [-] , J. Piskala [-] (81. D. Holuscha [-] ) , M. Hanus [-] , J. Kaluža [-] , T. Obrusník [-] , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-] (71. D. Křepelka [-] )

FK Stará Bělá
T. Prak [-] - D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , V. Strnad [-] (60. A. Akritidis [-] ) , T. Novotný [-] , J. Dziža [-] (91. I. Cimmer [-] ) , M. Škuta [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] (85. A. Akritidis [-] ) , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-]

ŽK: 76. P. Liška , 81. D. Křepelka - 41. V. Strnad , 69. M. Švábík . ČK: 47. D. Kožík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Píšť je doma ohromně silná a body nerozdává, naproti tomu Stará Bělá zase hraje pohledný fotbal. Dávám další remízu.